| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
                
                
                  
                    
   
            
                
                
                    | Bedømmelse
  Fra :  molokyle   | 
   Dato :  16-08-07 15:58 |  
  |   
                      Prøv at tilsætte mere vand ;..hvis den er for 'tyk'   
..eller; mere geléteringsmiddel  (husblads) ..hvis gelé'en er for 'tynd' !
 Genopvarmning forringer dog både smag og holdbarhed.
 </MOLOKYLE>
                    
                     
                    
                    
                    
                     |   |   
                    
   
            
                
                
                  
                    
   
            
                
                
                  
                    
   
            
                
                
                  
                    
   
            
                
                
                  
                    
   
            
                
                
                  
                    
   
            
        
          | Du har følgende muligheder |  |  
  |  
            
                    
                            Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
  
                            Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.                    
                            
            
              |   |   
    
    
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |