/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hvis geléen ikke bliver stiv.
maxhankat har modtaget 15 point for dette tip
Fra : maxhankat
Vist : 1685 gange

Dato : 16-08-07 15:49

Ud fra en erfaring jeg lige selv har gjort med en mislykket æble / rønnebørgelé, kan jeg hermed give følgende råd videre:

Du kan sagtens koge geleen op igen.
Når den er varmet op, skal geleringsmiddel til hele portionen (altså samme mængde 1 gang til) tilsættes efter at den er fordelt i 2 spsk sukker.
Så behøver du ikke koge den op igen, bare rør godt rundt så det hele fordeler sig.

mvh
joan



 
 
Bedømmelse

Fra : molokyle


Dato : 16-08-07 15:58

Prøv at tilsætte mere vand ;..hvis den er for 'tyk'

..eller; mere geléteringsmiddel (husblads) ..hvis gelé'en er for 'tynd' !

Genopvarmning forringer dog både smag og holdbarhed.

</MOLOKYLE>





Bedømmelse

Fra : 1133


Dato : 16-08-07 15:59

det lyder godt har netop tænkt at skulle til at prøve at lave gele
har aldrig prøvet det før

Bedømmelse

Fra : frieda


Dato : 16-08-07 16:12

Jeg er nu lidt skeptisk, hvad angår smagen!

Har du smagt på/brugt geléen?

Bedømmelse

Fra : Tinny


Dato : 16-08-07 16:44

Endelig et tip om hvad man gør, når noget går galt i første forsøg. Tip må gemmes og forsøges..

Bedømmelse

Fra : akle


Dato : 16-08-07 16:51

Fint nok, men skal geleringspulveret i en kold eller varm "brugt gelé"?
MVH Akle

Kommentar

Fra : Klumme


Dato : 16-08-07 16:51



Man bør nok læse din tråd, inden man bevidstløst plaprer op med gode råd

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177415
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407856
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste