/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
undgå salmonella i Kagecremen
e.p. har modtaget -5 point for dette tip
Fra : e.p.
Vist : 1634 gange

Dato : 22-05-02 23:16

Overskriften er måske lidt misvisende, men en kraftig reduktion i chancerne er dog muligt.

1) Det bedste er naturligvis at benytte købte pasteuriserede æg
2) Hvis du ikke ønsker at bruge pasteuriserede æg, kan du dræbe de fleste salmonellabakterier ved at skolde æggene i kogende vand i 5-10 sekunder, før du slår æggene ud. Bakterierne sidder nemlig oftest kun på skallen
3) Derudover kan du dræbe salmonella ved at opvarme kagecremen til kogetemperatur i mindst 5-10 sekunder.


 
 
Bedømmelse

Fra : Rellom


Dato : 03-07-02 00:47



Bedømmelse

Fra : Bjarne_H


Dato : 23-05-02 13:16



Bedømmelse

Fra : Anakardian


Dato : 23-05-02 10:34



Bedømmelse

Fra : PARKENSS


Dato : 23-05-02 07:40



Bedømmelse

Fra : netper


Dato : 23-05-02 00:23



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177415
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407856
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste