/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Citron i forstøverflaske!
arne.jakobsen har modtaget 15 point for dette tip
Fra : arne.jakobsen
Vist : 1008 gange

Dato : 04-08-05 20:54

Mange ingredienser i køkkenet har en tendens til at blive misfarvede når de udsættes for ilt, det anbefales derfor ofte at dryppe lidt citronsaft ud over dem for at undgå dette. Avocado f.eks. og æbler. Men det er jo ikke sikkert at man ønsker citronens surhed. Det er heller ikke spor nødvendigt med REN citronsaft.
Jeg har en lille forstøverflaske stående i køleskabet. Denne indeholder en blanding af kogt, afkølet vand tilsat ren citronsaft. Blandingsforholdet er kun 5:1 (vand:citron). Det virker efter hensigten og tilføjer ikke nogen særlig citronsmag.
I øvrigt er det meget nemmere med forstøveren end at stå med en halv citron og prøve at ramme alle stykkerne jævnt. Nogle få sprøjt med forstøveren lægger et jævnt og tilstækkeligt lag.

 
 
Bedømmelse

Fra : granslam


Dato : 04-08-05 20:58



Bedømmelse

Fra : Brunders


Dato : 04-08-05 21:06



Bedømmelse

Fra : Nordsted1


Dato : 04-08-05 21:10



Bedømmelse

Fra : meldgaard


Dato : 04-08-05 21:10



Bedømmelse

Fra : Eyvind


Dato : 04-08-05 21:32



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177419
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407871
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste