|
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 05-06-06 20:31 |
|
Der har lige været et program i tv, hvor man kunne se at trøflen, en svamp, blev snittet og serveret
rå ovenpå tortellini (pasta med kødfyld)
Jeg kender ikke smagen
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 05-06-06 20:32 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 05-06-06 20:33 |
| | |
| Kommentar Fra : pabloj |
Dato : 05-06-06 20:36 |
|
Trøffelsmag er ligesom østerssmag, den er ikke til at definere.
Jeg synes det smager noget i retning af østershatte.
Jes
| |
| Kommentar Fra : mvoigt |
Dato : 07-06-06 17:47 |
|
en speciel smag, lidt af nødder og noget andet jeg ikk kan bestemme, jeg mener dog ikk at det smage af østershatte, faktisk mener jeg ikke der er en svamp der kan findes jer i danmark der smage som trøflen, en der kunne smage lidt derhen af mener jeg kunne være "Kruset Foldhat" http://www.biopix.dk/Species.asp?Language=da&Searchtext=Helvella%20crispa&Category=Svampe
bemærk, at hvis det er en svamp du ønsker at give dig i kast med, altså kruset foldhat, så husk lige at dyp den i kogende vand i 30 sek. nogle mener den er giftig andre ikke, personligt har jeg spist mange af dem, og jeg mener at du ikke får en bedre spisesvamp fra de danske skove... men hvis du har tid til at gå i skoven så står den i løvskov på meget skrænter for det meste.
Tilberedning, som du også kan bruge til alle andre svampe incl. trøflen: steges i smør (lurpak, ikke kærgaarden) til de er gyldenbrune man kan snitte et fed hvidløg og putte det ved, men det er lidt synd til sådan en velsmagende svamp.. spis dem til et stykke ristet brød. Velbekommen!
vh Martin
| |
|
Sån' lidt off topic!
Citat Der står en hel masse her, som du kan blive trøffelklog af http://www.avino.dk/troefler.htm |
hehe, er det bare mig, der synes denne passus er lidt sjov?!
Citat Trøflers unikke duft og smag vejrsættes højt i madlavning |
VEJRSÆTTES?!
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 13-06-06 21:23 |
|
ihhhh din flue kne.......... En gastronom kan sgu da ikke både stave og lave mad LOOOL
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 13-06-06 21:26 |
| | |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 13-06-06 21:31 |
| | |
|
Fatter ikke lige hvorfor, og hvad jeg skal bruge det til, men jeg faktisk har sån' en tingest stående. Kan sådan noget olie blive for gammelt?! ...
| |
| Kommentar Fra : Klumme |
Dato : 13-06-06 21:57 |
|
Tjaeeee - hvis du har åbnet den og den står lunt og godt... så blir den harsk, og smager ikke godt.
| |
| Kommentar Fra : AnniRKK |
Dato : 21-07-06 15:09 |
|
Jeg syntes det smager af jord og lugter af gammel sok.
Så helt gastronomisk bliver jeg nok aldrig.
Jeg fik det engang for noget tid siden hos en veninde, hun havde lige afsluttet sin uddannelse som kok, så hun ville gøre lidt lækkert ud af det..
Og jeg må indrømme, ALDRIG mere skal jeg ha sådan noget.
Det er IKKE lige mig.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|