/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fish and chips
Fra : alimak
Vist : 751 gange
100 point
Dato : 12-01-06 21:35

Jeg har tænkt at lave fish and chips som man får det i London.Er der nogen der ved hvad slags fisk,? og skal man gøre noget med fisken før man friterer den?
alimak

 
 
Accepteret svar
Fra : Teil

Modtaget 60 point
Dato : 12-01-06 21:43
Kommentar
Fra : netper


Dato : 12-01-06 21:45
Kommentar
Fra : Vonna


Dato : 12-01-06 21:46

De bruger ikke kun en slags fisk man får både Tosk Kuller og mange slags Fladfisk .mener ikke at de smør noget på fisken ,men er ikke sikker ,men det smager bare .så mine Tænder løber i vand ,bare ved tanken .

Kommentar
Fra : Vonna


Dato : 12-01-06 21:57
Kommentar
Fra : alimak


Dato : 12-01-06 22:02

Vonna
Tak for link, men læser du ikke hvad de andre har svaret?
alimak

Kommentar
Fra : Vonna


Dato : 12-01-06 22:09

Jeg Læste dit smørgmål .og fik den forståelse at det varFich and Chips som dem man fik i london og ikke en Dansk opskrift .Så det må du meget undskylde .

Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 12-01-06 22:09

men husk lige, at før den bliver den ægte vare, skal den have været pakket ind i avispapir (den behøver nok ikke være engelsk) og hvorefter den nydes direkte fra pakken ude i den frie luft.

Godkendelse af svar
Fra : alimak


Dato : 12-01-06 23:43

Du var først ,Tak for svaret Teil.
alimak

Kommentar
Fra : tedd


Dato : 13-01-06 00:36

Det smager sg da a helvedes til

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177422
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407891
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste