/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
engels bøf
Fra : 1133
Vist : 568 gange
200 point
Dato : 06-01-06 18:03

hej
jeg skal lave ovenevnte
er 5 min på hver side ok
og derefter i ovn ca.20 mim. ved sag varme
med staniol over ok
ole

 
 
Kommentar
Fra : 1133


Dato : 06-01-06 18:05

glemte lige
ca.200 g pr stk

Accepteret svar
Fra : Nordsted1

Modtaget 210 point
Dato : 06-01-06 18:08

Sådan ville jeg ikke "behandle" dem, jeg ville svitse dem på en tør pande, ved høj varme, derefter komme smør på panden, og sænke varmen lidt, og stege dem 3-4 min max. på hver side, sådan at de stadig er bløde, når man trykker på dem, ikke noget med ovn bagefter... velbekomme

Kommentar
Fra : dova


Dato : 06-01-06 18:22

Hvis du kommer dem i ovnen, kan du lige så godt spare pengene til de dyre bøffer, og i stedet skære en gammel gummimåtte i passende stykker, for de vil blive lige så seje

De skal lige vendes på en meget varm tør pande for at lukke porerne i kødet, og så fedtstof på panden og steges 3-5 min. på hver side, alt efter hvor tykke og hvor røde de skal være.


mvh dova

Godkendelse af svar
Fra : 1133


Dato : 06-01-06 19:05

Tak for svaret Nordsted1.
det ser godt ud ha fået ros

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 06-01-06 19:12

Selv tak. Det var godt maden blev vellykket.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177429
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407948
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste