|
|
Skræl den, skær den i mundrette skiver og sylt den i en sukker/eddikeblanding. Tilsæt gerne lidt peberkorn eller andre krydderier efter smag.
| |
| Kommentar Fra : Nallatruk |
Dato : 02-11-05 01:03 |
|
Asieagurker skal som Arne beskriver skrælles, strimles og syltes. Men når de er skrællede, skal de saltes og trække heri i et døgn. Så forbliver de sprøde efter syltning. Jeg kommer en dildskærm ved, når jeg sylter, men det er jo en smagssag.
nallatruk
| |
| Kommentar Fra : Balcanard |
Dato : 02-11-05 08:10 |
| | |
| Kommentar Fra : sverola |
Dato : 08-11-05 17:25 |
|
Er der bare en agurk gad jeg ikke at begynde at sylte på den som man normalt gør..............Prøv at skær den i meget tynde skiver og lav ret og slet en agurke salat med div krydderurter--Persille-timian-dild-lidt esdragon.
Skræl agurken ...Bland eddike med sukker og salt og peber og kom de let pressede agukeskiver i dette sammen med urterne ...
Næste år kan du sige at han kan komme med flere så det lønner sige at sylte dem...
mvh sverola
| |
|
Hej takskaldeha - Synes du ikke at det var på tide at lukke spørgsmålet?
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|