Kan se der er flere som anbefaler Voss induktion.
Jeg kan tilføje at jeg har haft mit komfur siden december måned.
Her lidt erfaringer:
Rengøring af gryder og pander tager ½ tid (Det brænder sig ikke fast på samme måde)
Rengøring af glaspladen går som en leg. En microfiberklud er nok. Har ikke oplevet at måtte bruge skraber eller skrappere middel. (Dog så smører jeg lidt af det rensemiddel som følger med på glaspladen en gang i mellem da det indeholder silikone som beskytter pladen)
Madlavningen er et kapitel for sig.
Opvarmningen sker meget hurtig, (som gas) ligeledes når der bliver skruet ned, sker det prompte.
Når du tager gryden af pladen, er der ikke risiko for brændte småbørnsfingre på pladerne.
Pladerne slukker når du tager gryden af.
I og med det er "gryden" som bliver varm, og ikke glaspladen, kan du vælge at skifte plade på komfuret under madlavningen. Det koger bare videre i det øjeblik du tænder for den nye plade.
Komfuret tager 6-7 minutter om at komme op på 175 grader. Ovnen er knippel god, og den med nonstick plader er bare sagen. Rindene vand og en klud er nok.
Det lyder som en hel Voss reklame det her, men det er altså bare sagen.
Har også selv 380W
Hilsen tukols