/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Nachos med ost/cheddar
Fra : MaF1a
Vist : 5400 gange
50 point
Dato : 01-09-05 17:00

Hvordan laver man simpelt som muligt en god gang nachos med smeltet ost/cheddar på? og hvad skal man bruge

 
 
Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 01-09-05 17:04

Du køber bare nachos færdig, smelter cheddarosten sammen med salsa'en (du kan selv bestemme hvilken, kan købes alle vegne) og dypper så nachos derefter hånden som du spiser dem.... velbekomme

Kommentar
Fra : eskild8720


Dato : 01-09-05 17:32

Hvis du vil have en eller flere forskellige opskrifter så gå ind på
www.alletiders-kogebog.dk
under opskrifter skriver du nachos,der kommer nu 9 forskellige,de er nemme at følge og så kan du se hvad du skal købe.
eskild

Kommentar
Fra : MaF1a


Dato : 01-09-05 23:23

Hvad er forskellen på nachos og tortilla?


Kommentar
Fra : eskild8720


Dato : 02-09-05 00:27

tortilla er bløde pandekager og nachos er sprøde hårde
eskild

Kommentar
Fra : jqb


Dato : 02-09-05 08:52

Tortillaer er en slags meksikanske pandekager (eller en slags spanske omeletter, men det er en helt anden historie). Dem man som oftest kan købe i de danske supermarkeder, er hvedetortillaer som er mest almindelige i USA - det såkaldte tex-mex-køkken. I Meksiko er majstortillaer mere udbredte. Hovedingrediensen i dem er en særlig bearbejdet majsmel.

Når man frituresteger majstorillaer hele, får man tacoer. Hvis man først deler tortillaerne i mindre stykker får man en slags chips, der kaldes tortillachips, totopos eller nachos. Oftest er nachos dog et navn for en ret som der indgår tortillachips i. Fx som foreslået i denne tråd tortillachips som varmes i en ovn med cheddar og salsa. Jeg vil tilføje at frijoles refritos (en slags stegt bønnemos) også er godt til ovnen, og at det hele meget vel kan serveres med guacamole (en dip baseret på avokado).




Kommentar
Fra : Trotskij


Dato : 02-09-05 13:44

Køb en pose nacho-chips, en bøtte salsa sauce, noget revet cheddar.

Læg chipsene i et ildfast fad. Kom den ønskede mængde salsa over. Drys med ost og stil det hele ind i en 200-225 grader varm ovn et par minutter indtil osten er smeltet.

Hvis du ikke gider salsa-sauce, men gerne vil have det lidt stærkt, så dryp i stedet med en SMULE tabasco sauce.

Velbekomme!!
Pia

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407844
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste