/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hurtig hjælp
Fra : AnniRKK
Vist : 605 gange
100 point
Dato : 02-07-05 19:49

Kan jeg i en chokoladekage bruge brunsukker istedet for alm. sukker?
(Brunsukker/brunfarin/sirupssukker og hva folk ellers kalder det..)

Er nemlig ved at bage kage til børnefødselsdag imorgen og er randt tør for hvidt sukker.. Og mangler kun at bage chokoladekagen.. Men har set at jeg har brunsukker..

 
 
Accepteret svar
Fra : maj_britt

Modtaget 110 point
Dato : 02-07-05 19:51

Det kan du godt, men mængden bør nok være lidt mindre. Skal du bruge 200 gr. hvidt sukker, så tag 150 gr. brun.

Kommentar
Fra : arne.jakobsen


Dato : 02-07-05 19:59

Ja du kan, Brun Farin som det hedder indeholder dog en del mere Melasse og det gør den lidt mere fedtet i konsistensen. Den er også lidt sødere, så brug ca. 25%mindre. Kagen bliver på grund af det store indhold af Melasse en smule mere klæbrig men det gør nok ikke noget. Alle Kokke og bagere prøver sig lidt frem for at finde på noget nyt og det kan såmænd sagtens være at du ender med at have "opfundet" en ny lækker Chokoladekage. Bare gå igang.
Hilsen Arne

Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 02-07-05 20:01

Ja.

</MOLOKYLE>

Kommentar
Fra : ans


Dato : 02-07-05 20:02

Du skal ikke forvente at resultatet bliver det samme, som hvis du havde brugt stødt melis "sukker"

Har du ikke mulighed for hos en bager tidligt i morgen at købe sukker.

Jeg tvivler meget på resultatet, da farin ikke har den samme konsistens som melis.

Kommentar
Fra : macau


Dato : 02-07-05 20:03

Jo, Jo

Kommentar
Fra : Jernladyen


Dato : 02-07-05 20:19

Bor du ikke i nærheden af en tank med en kiosk? Så kan du sikkert købe sukker der.
Hilsen Jette

Kommentar
Fra : AnniRKK


Dato : 02-07-05 20:53

Jernladyen.. Jo det gør jeg da, men de har lukket og nærmeste tank der har åbent, ligger godt og vel 1,5 km herfra.. Så bruger det brune..

Godkendelse af svar
Fra : AnniRKK


Dato : 02-07-05 20:55

Tak for svaret maj_britt.

Går ud fra først til mølle princippet. Og giver hermed maj_britt pointne. Og hiver snart kagen ud af ovnen..
Derfor det sene svar.. Så nemlig hendes svar da det kom på..

Men tak for svarene alle zuzammen
                        

Kommentar
Fra : Vonna


Dato : 02-07-05 20:59

Brug endelig det brun Farin du har. Du får en lekker kage ,som har meget mere smag Dog skal du bruge cirka 25prosent mindre farin i forhold til dey hvide sukker Velbekommen.

Kommentar
Fra : maj_britt


Dato : 02-07-05 21:36

Det var så lidt, håber kagen bliver god.

Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 02-07-05 22:34

Det lyder ....Mums

</KAGEMANDEN>

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177417
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407871
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste