SÅ er vi kommet hjem.... (er brææææændt!!) *GG*.. op til 30 grader.. skryfrit hele ugen *SUK*... vi var de eneste 2 danskere på hotellet... resten var svenskere, finner og nordmænd og lige nogle britter...
fest til kl lort om morgenen selvom hotel reglen siger der slukkes kl 24.00 og adlyder man ikke ryger man for porten efter første advarsel...
Der er rigtig mange bakker, men alt ligger alligevel tæt på hvis man kender de små genveje gennem byen...
Værelserne er ikke rigtigt noget at råbe hurra for.. men man vænner sig til det og der er da det mest nødvendige... OBS. kommer i i værelse 29 så sæt en spand under toilettets højre side (venstre hvis du ik sidder på toilettet *GG*) med det samme... ellers vågner i til oversvømmet toilet og stue *G*.. de er ellers forholdsvis hurtige til at reagerer på henvendelser (bare ikke i weekenden)..
Alt er MEGET dyrt dernede, tag evt en pakke smør med hjemmefra og ellers det aller vigtigste.. vi var lykkelige for at vi havde fået en pakke stryhns leverpostej med derned..
Men alt i alt en go ferie... - kan anbefale en italiensk restaurant (man render ned af restaurant gaden.. der ligger en kinesisk så kommer der et eller andet og en grillbar på et hjørne.. så drejer man til venstre ned af en sidevej.. så kommer der en italiensk restaurant.. der står højst sandsynligt en sjov gut udenfor der vil vise jer menu sammensætningerne..) i kan blande på kryds og tværs af sammensætningerne.. til forret kan vi anbefale Chicken wings (i BBQ sauce), hvidløgsbrød (mums selv for mig der ik ka li hvidløgsbrød ellers) jeg fik kyllingebryst den ene aften (lidt tamt, men fandt ud af at man da bare ku spørge efter det der BBQ sauce fra forretten så det ville gøre det perfekt) ellers T-bone steak'en sys min kæreste om, lissom vi anden dagen begge ku li vores lasagne og spagetti.. til dessert var chokoladekagen rigtig go (lige en kugle vanilie is ovenpå) karamel buddingen var ik noget ved rigtigt.. og isen tjae 3 kugler god is.. jordbær, chokolade og banan..
vi fik oz meze....ja det var altså ikke lige mig.... pyha føj.... de har noget med et krydderi dernede.. det lugter af kanel... men ved ik hvad det er.. (det var på den restaurant star tour anbefalede taverna napa)
og sidste restaurant på vores ferie... venstre om fra hotellet.. ned af den stejle bakke... ned af ned af.. så kommer der en der hedder abacus.. til venstre for den.. et lille stykke.. der kommer en kinesisk, japansk og en anden... vi var så på den kinesiske... vi fik menu nr 1.. rejechips, 2 forårsruller (til deling) svinekød i sur/sød (nam) specielle ris med æg, kylling og oksekød og grønsager tilberedt i noget.. plus noget and /lidt tørt)... vi valgte at slutte af med en drink og dessert (vi var stadig lidt sultne) så varm æblekage med 2 kugler vanilie is og en margarita til mig og sake til ham.. og så regningen..
de brugte alle det at man med regningen fik en drink (on the house) den bedste fik vi efter min mening ved den italienske (de ku altså så tilgengæld godt ha en tendens til at la en sidde for længe - ser jo godt ud at der er kunder)
nååe men det var så min lange smøre jo forøvrigt... knækkede mig den sidste aften om natten da vi havde fået kinesisk... ved ikke om det var den margarite, grønne shot, pina colada eller om det var maden eller nervøsitet over at skulle hjem... men op kom det hele da!..
/graph - der ankom i billund til 13 grader og regn (forlod 30 grader og skyfrit!) dårlig byttehandel