/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Den bedste brunkage?
Fra : DVBH
Vist : 1207 gange
40 point
Dato : 05-02-05 14:31

Hej..

Jeg har her igår smagt en mega god kage... Det var en brunkage med noget Chokolade noget oppe på toppen.. Det smagte kanon godt, især det oppe øver's...
Det oppe på toppen var vist brunt.. Kunne godt være en slags Chokolade..

Er der nogle der kan genkende det?

Og måske nogle der har en opskrift? Så ville jeg blive rigtig glad hvis i ville skrive den


MVH Jens...

 
 
Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 05-02-05 14:42

jamen jens, der findes et hav af brun/chokoladekager med noget vist nok brunt....? blødt? hårdt? lysebrunt?
kan du ikke prøve at komme det lidt nærmere. vil gerne hjælpe.

Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 05-02-05 14:53

For mig er en brunkage en småkage, som mest spises til jul.

Men jeg har på fornemmelsen, at du ikke har dem i tankerne, men en choladekage - evt. brownies.

Jeg har opskrifter på flere slags, så hit med flere oplysninger

Der findes jo også en krydderkage, som har lidt af de samme krydderier i som brunkager. Men er det den? Jeg kommer i hvertfald ikke chokolade ovenpå en krydderkage.

Er der nødder i kagen - f.eks. valnødder?

Er det glasur eller rigtig chokolade på toppen?

Jeg er da spændt på at høre, hvad det ender med

MVH
Hanne

Kommentar
Fra : hbirk


Dato : 05-02-05 15:04

http://www.augustenborgsopskriftsamling.dk/opskrifter/0462.htm

Jeg vil gætte på, du har smagt en Sachertærte, en lækker chokoladekage med glasur. Du kan finde en opskrift på ovenstående side. Velbekomme

mvh

Kommentar
Fra : dova


Dato : 05-02-05 15:08

Brun kage med chokolade/kokos-glasur.

Måske er det denne, som jeg synes er den bedste brune kage:

4 æg
4 kopper sukker
2 kopper mælk
6 kopper mel
4 tsk bagepulver
4 tsk vanillesukker
2 spsk kakao
300 gram smeltet afkølet margarine.

Æg og sukker røres godt.
Øvrige ingredienser røres i.
Smeltet margarine skal i til sidst.

Bager ca 30 minutter v 200 grader.

Kokosglasur:

200 g flormelis
2 spsk kakao
8 spsk kold kaffe
150 g kokosmel
120 g smeltet margarine.

Røres sammen og hældes på kagen når den er bagt.

mvh dova

Kommentar
Fra : DVBH


Dato : 05-02-05 15:21

Jeg mener altså ik at det er noget med nødder.. kokkos eller andet det øverste der..

Men det er ca ligså blødt som glasur.. men den smagte meget bedre end alm. glasur



Kommentar
Fra : DVBH


Dato : 05-02-05 15:22

Det ku' godt være den som HBIRK skriver.. SACHERTORTE...


Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 05-02-05 15:35

.... og den er bare forrygende god

Kommentar
Fra : hbirk


Dato : 05-02-05 15:38

Den smager i hvert fald godt! Det er et større arbejde.. men besværet værd!

Kommentar
Fra : DVBH


Dato : 05-02-05 15:45

Okaaay



Andre gode forslag?

Kommentar
Fra : dova


Dato : 05-02-05 16:09

Flere oplysninger:

Var det en hjemmebagt kage,
Var det en "bradepande-størrelse" eller mindre.

Smagte den meget af chokolade
Det ovenpå kagen, var det glasuragtigt eller mere cremet
o.s.v.

mvh dova

Kommentar
Fra : DVBH


Dato : 05-02-05 16:20

Dove:



Var det en hjemmebagt kage,
Jah det var det...
Var det en "bradepande-størrelse" eller mindre.
Jah, det var det
Smagte den meget af chokolade
En smule mener jeg...
Det ovenpå kagen, var det glasuragtigt eller mere cremet
glasuragtigt...

Den lignede også en helt alm. Chokolade Kage..mææææn den var bare 10 gange bedre Det var især det på toppen.. som jeg jo har skrevet

Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 05-02-05 18:03

Kan det være "Den du ved nok", som den kaldes.

Chokoladekage med chokolade/kokosglasur ovenpå.

500 g sukker
4 æg
450 g mel
300 g margarine
4 tsk. vanille
4 tsk. bagepulver
3 spsk. cacao

Margarinen smeltes og det hele piskes sammen, kommes i stor bradepande og bages midt i ovnen ved 200 grader i 25 minutter.

Glasur:
200 g smeltet margarine
7 spsk. kaffe
2½ spsk. cacao
3 tsk. vanille
100 g kokosmel
300 g flormelis

Røres sammen og smøres ovenpå når kagen er kølet af.

Lyder meget som DOVAs udgave. Sorry Dova

MVH
Hanne

Kommentar
Fra : Gazi


Dato : 07-02-05 01:16

Måske det er denne Kanelkage, den har en rigtig lækker blød glasur

125 g margarine (smeltet)
400 g sukker
400 g mel
4 tsk kanel
2 tsk natron
½ ltr. kærnemælk

Glasur
50 g margarine
4 spsk varm kaffe
1 spsk kakao
2 tsk vanillesukker
250 g flourmelis


Margarine og sukker røres sammen, kærnemælk og resten blandes i. Bages 200 grader 30 min.
Glasuren varmes i en gryde og smøres på kagen, når den er halvkold.


MVH
Gazi


Kommentar
Fra : nicka


Dato : 15-02-05 15:57

Har du prøvet at spørge vedkommende der har bagt kagen eller stedet hvor du har smagt den?
mvh nicka

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177434
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407975
Brugere : 218879

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste