|
| Den bedste brunkage? Fra : DVBH | Vist : 1207 gange 40 point Dato : 05-02-05 14:31 |
|
Hej..
Jeg har her igår smagt en mega god kage... Det var en brunkage med noget Chokolade noget oppe på toppen.. Det smagte kanon godt, især det oppe øver's...
Det oppe på toppen var vist brunt.. Kunne godt være en slags Chokolade..
Er der nogle der kan genkende det?
Og måske nogle der har en opskrift? Så ville jeg blive rigtig glad hvis i ville skrive den
MVH Jens...
| |
|
jamen jens, der findes et hav af brun/chokoladekager med noget vist nok brunt....? blødt? hårdt? lysebrunt?
kan du ikke prøve at komme det lidt nærmere. vil gerne hjælpe.
| |
|
For mig er en brunkage en småkage, som mest spises til jul.
Men jeg har på fornemmelsen, at du ikke har dem i tankerne, men en choladekage - evt. brownies.
Jeg har opskrifter på flere slags, så hit med flere oplysninger
Der findes jo også en krydderkage, som har lidt af de samme krydderier i som brunkager. Men er det den? Jeg kommer i hvertfald ikke chokolade ovenpå en krydderkage.
Er der nødder i kagen - f.eks. valnødder?
Er det glasur eller rigtig chokolade på toppen?
Jeg er da spændt på at høre, hvad det ender med
MVH
Hanne
| |
| Kommentar Fra : hbirk |
Dato : 05-02-05 15:04 |
| | |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 05-02-05 15:08 |
|
Brun kage med chokolade/kokos-glasur.
Måske er det denne, som jeg synes er den bedste brune kage:
4 æg
4 kopper sukker
2 kopper mælk
6 kopper mel
4 tsk bagepulver
4 tsk vanillesukker
2 spsk kakao
300 gram smeltet afkølet margarine.
Æg og sukker røres godt.
Øvrige ingredienser røres i.
Smeltet margarine skal i til sidst.
Bager ca 30 minutter v 200 grader.
Kokosglasur:
200 g flormelis
2 spsk kakao
8 spsk kold kaffe
150 g kokosmel
120 g smeltet margarine.
Røres sammen og hældes på kagen når den er bagt.
mvh dova
| |
|
.... og den er bare forrygende god
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 05-02-05 16:09 |
|
Flere oplysninger:
Var det en hjemmebagt kage,
Var det en "bradepande-størrelse" eller mindre.
Smagte den meget af chokolade
Det ovenpå kagen, var det glasuragtigt eller mere cremet
o.s.v.
mvh dova
| |
| Kommentar Fra : DVBH |
Dato : 05-02-05 16:20 |
|
Dove:
Var det en hjemmebagt kage,
Jah det var det...
Var det en "bradepande-størrelse" eller mindre.
Jah, det var det
Smagte den meget af chokolade
En smule mener jeg...
Det ovenpå kagen, var det glasuragtigt eller mere cremet
glasuragtigt...
Den lignede også en helt alm. Chokolade Kage..mææææn den var bare 10 gange bedre Det var især det på toppen.. som jeg jo har skrevet
| |
|
Kan det være "Den du ved nok", som den kaldes.
Chokoladekage med chokolade/kokosglasur ovenpå.
500 g sukker
4 æg
450 g mel
300 g margarine
4 tsk. vanille
4 tsk. bagepulver
3 spsk. cacao
Margarinen smeltes og det hele piskes sammen, kommes i stor bradepande og bages midt i ovnen ved 200 grader i 25 minutter.
Glasur:
200 g smeltet margarine
7 spsk. kaffe
2½ spsk. cacao
3 tsk. vanille
100 g kokosmel
300 g flormelis
Røres sammen og smøres ovenpå når kagen er kølet af.
Lyder meget som DOVAs udgave. Sorry Dova
MVH
Hanne
| |
| Kommentar Fra : Gazi |
Dato : 07-02-05 01:16 |
|
Måske det er denne Kanelkage, den har en rigtig lækker blød glasur
125 g margarine (smeltet)
400 g sukker
400 g mel
4 tsk kanel
2 tsk natron
½ ltr. kærnemælk
Glasur
50 g margarine
4 spsk varm kaffe
1 spsk kakao
2 tsk vanillesukker
250 g flourmelis
Margarine og sukker røres sammen, kærnemælk og resten blandes i. Bages 200 grader 30 min.
Glasuren varmes i en gryde og smøres på kagen, når den er halvkold.
MVH
Gazi
| |
| Kommentar Fra : nicka |
Dato : 15-02-05 15:57 |
|
Har du prøvet at spørge vedkommende der har bagt kagen eller stedet hvor du har smagt den?
mvh nicka
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|