|
| Hvad skal jeg lave :O? Fra : The_Evil_Bong | Vist : 369 gange 50 point Dato : 26-01-05 17:13 |
|
Hej..
Imorgen skal jeg lave mad.. og jeg ved bare ik hvad jeg ska finde på :S
Er der ik nogle der har en god ide til en opskrift? Evt. link
Gerne noget stærkt :P
Og gerne noget med Oksekød...
MVH Simon
| |
| Kommentar Fra : tedd |
Dato : 26-01-05 17:18 |
| | |
|
Okay :P
Men ville jo også gerne have en opskrift eller to.. )
| |
| Kommentar Fra : kattefar |
Dato : 26-01-05 17:27 |
|
her er noget, hvis du er til kinesisk:
Kyllinggryde sød-sur
Ingredienser:
500 g kyllingfilet
100 g bacon
1 stor rød løg
1 styk ”enfed” hvidløg
500 g grøn wok grøntsager
5 dl hønsekødsboullion
1 spsk lys soyasauce
1 spsk TeriYaki sauce
1 glas kinesiske svampe
2 spsk valnøddeolie
Læsø-salt
hvid peber
honning (eller sukker)
riseddike
ris- eller majsmel
til marinaden:
1 stor salatløg
2 fed hvidløg
1 dl olie (raps)
½ dl hvid balsamiko eddike
½ dl riseddike
1 tsk knust chilli
1 kop karriblade
3 spsk sukker
tilberedning:
Kyllingfilet og bacon skæres i strimler (så de kan spises med spisepinde), salatløg skæres i ring, hvidløg skæres i skiver. Olien, eddike, krydderier og sukker blandes sammen med løg og hvidløg. Kylling og bacon blandes i marinaden. Stilles i køleskab flere timer (helst natten over).
1 spsk valnøddeolie varmes i en wok, kyllingekødet tages ud af marinaden (uden løg og karribladene) og brunes i den varme olie, tages op igen og lægges på et styk køkkenrulle til afdråbning. 1 spsk valnøddeolie varmes op i og løg samt enfeds hvidløg brunes gylden. Tilføj de optagede marinerede løg fra marinaden. Tilsæt wokgrøntsagerne og svampene. Rist dem let sammen led løgene. Tilføj hønsekødsboullion og kog det hele op. Smag til med lys soyasauce, TeriYaki saucen, Læsøsalt, hvid peber, honning og riseddike. Retten koges små 15 minutter og jævnes til sidst med lidt ris- eller majsmel.
Dertil serveres basmatiris og lun riswin (sake)
hilsen
Ulrich
| |
| Kommentar Fra : shopasia |
Dato : 26-01-05 17:27 |
| | |
|
KEnder godt Chili Con Carne :P
Det er sQ MUMS JAAH :=)
| |
| Kommentar Fra : 1133 |
Dato : 26-01-05 17:47 |
| | |
|
vores absoluttte favorit er osso-buco, god kraftig "mandemad" (elsket af kvinder). opskriften findes i rigtig mange udgaver og priser. prøv f.eks. maduniverset. den bliver i øvrigt nu mest fremstillet af skank - snak med slagteren - og ikke haler.
mums.
| |
| Kommentar Fra : kattefar |
Dato : 26-01-05 18:49 |
|
@miritdk
han skriver bare, det må gerne være med oksekød, det var ikke et krav. Godt hvis man kunne læse dansk
men det er intet i vejen med, at udskifte kylling med oksefilet, smager lige så godt.
Ulrich
| |
|
HIHI
vi fik det her den anden dag,DET var specielt...ikke sådan ulækkert eller noget,klart værd at prøve,måske kræse lidt mere for farsen,da den er meget løs,og lidt øhh ufrikkadelle agtig -lidt til at holde sammen på farsen,og måske lidt løg og et æg,,men sovsen var lige i øjet...
http://www.sol.dk/madogvin/samlingen/o0030017.html
| |
|
En rigtig god, lækker og meget nem ret:
Tag en kylling og skær den midt over.
Drys den med rigeligt(!) salt og peber på alle sider (også indvendig) og put det i et fad og ind i ovnen. (Ca. 200 grader i 3 kvarter til en time)
Et løg hakkes
Friske chamignon skæres i skiver
Løget svitches (eller hvordan man nu staver til det) med salt, peber og lidt (kun) karry
Champignon hældes i, (det sidste minuts tid).
2-3 dl hvidvin hældes i, og det står så og simrer på ubestemt tid.
Når kyllingen er ved at være færdig tilsættes evt. lidt vand i gryden (og man kan hælde noget af stegeskyen fra kyllingen med) og lidt bouillon.
Det jævnes og smages til.
Der kan suppleres med lidt salat og evt. hvisdløgsflutes.
Det slår aldrig fejl.
Og hvis det absolout skal være kan man vel halvere en ko på samme måde....
| |
| Kommentar Fra : 1133 |
Dato : 26-01-05 20:11 |
|
hej
hvad en overaskelse til dine kære
find grillen frem
det gjorde vores nabo i julen
det var en overraskelse
mvh
ole
| |
| Kommentar Fra : qfha |
Dato : 26-01-05 20:14 |
| | |
|
Jaah.. Det lyder sQ godt altsammen
Men tror jeg har fundet noget at lave: http://madweb.kvik.dk/visopskrift.asp?id=3834
Napalmgryde..
Men de næste gange, har jeg jo en masse forslag her.. Taark..
MVH Simon
P.s. Hvis der er flere der har noget, så bar skriv =)
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|