/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kylling gyros
Fra : netper
Vist : 2031 gange
200 point
Dato : 19-08-02 12:36

Der skulle vel ikke være en her der lå inde med en opskrift på kylling gyros

Jeg vil være meget taknemlig for en opskrift

Mvh Per

 
 
Kommentar
Fra : e.p.


Dato : 19-08-02 13:59
Kommentar
Fra : netper


Dato : 19-08-02 14:50

hej nocom

Mine evner udi det engelske er desvære ikke til oversætte opskrifter fra engelsk, jeg har prøvet med enordbog ord for ord, men der er mange fagudtryk som jeg ikke kan finde og ikke kan regne ud.

så desvære

per

Kommentar
Fra : bantam


Dato : 19-08-02 17:24

Hej netper

Denne er med lam, men kan måske skiftes ud med kylling???

Antal personer: 4

Retten er: Lammegyros med løse ris





Tilberedningsmetode: Wok





Tilberedningstid:

( Lammekød - LammeStrimler )



Ingridienser: 600 g. lammekød i strimler eller små terninger
1 spsk. barbecue-krydderi (f.eks. fra Santa Maria)
1 tsk. revet muskat
2 tsk. herbes de Provence
lidt kværnet peber
2 spsk. olivenolie
2-3 peberfrugter
200-300 g. små miniløg ( fra frost)
salt


Tilbehør:
løse ris, mangochutney evt. kogte grønne bønner Pisk olie og krydderier sammen i en skål. Vend kødet heri, dæk det til og stil det i køleskab til næste dag eller mindst 2 timer.

Rens peberfrugterne og skær dem i korte strimler. Varm en pande eller wok godt op.

Kom lammekødet med dressing på og vend i det til det er helt brunet. Tag det op.

Kom peberfrugter og løg på panden og steg 2-3 minutter. Kom kødet med væde tilbage og steg det hele ca. 5 minutter til kødet er mørt. Smag til med salt og peber.

Server det med løse ris , chutney og evt. grøntsager


Accepteret svar
Fra : nocom

Modtaget 200 point
Dato : 20-08-02 10:50

Her er den så på dansk.

1 kop youghurt naturel
2 spiseskefuld, plus 1 teskefuld friskhakket dild
2 store fed hvidløg, fint snittet.
1 teskefuld, samt 1 spiseskefuld frisk lemon juice
1 pund skindfri, benfri kyllingebryst, skåret i 1 cm stykker.
1 teskefuld tørret oregano
2 spiseskefuld oliven olie
2 mellemstore løg, tyndt snittet.
4 friske pita brød, opvarmede
salt og frisk malt pebber som smagstilsætning
Bland i en lille skål, youghurt, 2 spiseskefulde dill, hvidløg og 1 teskefuld lemon juice. Tilsmag med salt og pebber. Sæt det til side.
Varm en spiseskefuld olie i en stor tung gryde ved medium varme. Tilsæt kylling med oregano, 1 teskefuld dild, salt og pebber. Sautér indtil det bliver brunt og gennemkogt, omkring 5 minutter. Put det i en bowle, eller skål.
Tilsæt en spiseskefuld olie i gruden og sautér løgene til de bliver gyldne brune, omkring 10 minutter. Put igen kylling og al saften i gryden. Tilsæt dernæst 1 spiseskefuld lemon juice. Rør rundt indtil det er varmet igennem, omkring 2 minutter. Put kyllingemixturen i pitabrødet. Put dill sauce over kyllingen og servér Tilsæt extra sauce, efter behov.

Velbekomme
Nocom

Godkendelse af svar
Fra : netper


Dato : 20-08-02 11:26

Hej Nocom

Det må jeg nok sige, det var virkeligt dejligt at du gad gøre dig den ulejlighed

1000 tak

Per

Kommentar
Fra : nocom


Dato : 20-08-02 13:08

Jamen det var så lidt. Håber det lykkes.
Selv tak. )))
Nocom

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177428
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407944
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste