/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
medister sammen med and/gås
Fra : jorren
Vist : 3705 gange
50 point
Dato : 24-12-04 00:37

jeg har hørt at nogen lægger en medister i bradepanden under anden/gåsen. Medisteren bliver kogt og får smag af dyret. Det skulle være en delikatesse til de kommende dages frokoster. Er der nogen, der kender opskriften?

 
 
Kommentar
Fra : dova


Dato : 24-12-04 01:20

Jeg plejer at koge medisteren for sig selv, og så lægge den i bradepanden ved siden af anden det sidste kvarters tid før anden er færdig, og det bliver rigtig godt.

mvh dova

Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 24-12-04 07:54

hvis det er en god medister (mager), som fra vores eget lille slagtehus, så undlad at koge den først, og gør dereftr som dova anbefaler. mums.
god appetit.
...aase

Kommentar
Fra : jorren


Dato : 24-12-04 10:00

hvis den ikke er kogt forinden, det vil jeg helst heller ikke, hvor længe skal den så være med ovnen?

Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 24-12-04 12:00

slagteren sagde - ligesom frikadeller, ca. 15-20 min. tid.
og det er hos ham, vi har købt den.
...aase

Accepteret svar
Fra : aasenissum

Modtaget 50 point
Dato : 24-12-04 12:02

slagteren sagde - ligesom frikadeller, ca. 15-20 min. tid.
og det er hos ham, vi har købt den.
...aase

Godkendelse af svar
Fra : jorren


Dato : 24-12-04 14:00

Tak for svaret aasenissum. Jeg prøver med 20 min.
                        

Kommentar
Fra : aasenissum


Dato : 25-12-04 11:19

vores medister var efter vores smag en anelse bleg efter de 20 min. ved 200 grader, så den fik lige en bittelille svitzer under grillen. tyk, saftig og sprød.

Kommentar
Fra : jorren


Dato : 25-12-04 11:51

Vores blev rigtig fin, vi tog gåsen ud og gav medisteren ca. 20 min i bradepanden med væsken fra gåsen. Kun ca halvt dækket og så vendte vi den efter 10 min, derved blev den også pæn gylden.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177416
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407862
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste