/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
majskolber
Fra : RaB
Vist : 22977 gange
20 point
Dato : 22-08-04 22:35

hvor lang tid skal majskolber koge..??

 
 
Kommentar
Fra : Sunowich


Dato : 22-08-04 22:37

5min på hver side
Mvh Sune

Kommentar
Fra : Sunowich


Dato : 22-08-04 22:37

Nå så i alt da
Mvh Sune

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 22-08-04 22:38

kun et par minutter til de skifter farve

Frieda
uhm men koldt smør og salt


Kommentar
Fra : xyzzygy


Dato : 22-08-04 22:40

nej nej 20 minutter

Kommentar
Fra : Sunowich


Dato : 22-08-04 22:43

Prøv dig evt frem men 20 er sku 15 for meget

Kommentar
Fra : hesp


Dato : 22-08-04 22:44

jeg har hørt at de skal min. havde 1 time
jeg giver dem ca. en ½time eller til de er mørke gule

ps. er den godt vejr kommer de på grillen bagefter


Kommentar
Fra : Invinsibel


Dato : 22-08-04 22:45

Majs skal dampes til de er møre, hvad ellers!

Kommentar
Fra : wibbi


Dato : 22-08-04 22:55

Næh, nej. Majs skal dumpes ned i kogende vand og når vandet igen koger skal de have præcis 7 min!
Hvis du ikke kan klare det præcist, skal de koge videre - omkring 20 min. i alt. Men de bliver allerbedst ved de 7 min!!

Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 22-08-04 22:59

Man kan også grille dem uden at forkoge.

De er færdige, når de har fået en god gylden farve - skal have lige så længe som en oksebøf.

Vedr. kogning, holder jeg med wibbi - dumpes i kogende vand, derefter 7 min.

Bon appetit!

Hanne

Kommentar
Fra : dova


Dato : 22-08-04 23:28

Det her er da vist et af de tydeligste eksempler på, at For mange kokke fordærver maden
Men wibbi og camillasmoster lyder mest fornuftigt

Og det var så "Kok" nr. 10 i rækken

dova

Kommentar
Fra : Franksp


Dato : 22-08-04 23:33

Du kommer majsen i kogende vand ,man kan enten servere dem sprøde:så skal man koge dem 7-8 min. Hvis man vil have dem møre skal man koge dem 12-15 min. begge metoder er gode, alt efter temperament.

De bliver meget lækre.

mvh
Frank


Kommentar
Fra : frieda


Dato : 23-08-04 06:15

Det her er da vist også et godt eksempel på "at smag og behag er forskellig"

Der er vist ik rigtig andet at gøre end at prøve dig frem til, hvor længe DU synes.

frieda

men jeg kan altså bedst li dem sprøde

Kommentar
Fra : liseaa


Dato : 23-08-04 20:18

Nu er vi lidt henne på sæsonen, og det er ligesom nye kartofler, de skal have lidt længere. Kun et par min. ekstra. De er sjove at grille med lidt olie, men pas på at de ikke popper...!!!
La.

Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 23-08-04 21:16

Man behøver ikke at komme olie på.

Jeg kommer dem på grillen, som de er.

Jeg gør endnu et grill-forsøg i morgen til frokost.

Et sidste krampetræk inden det skønne efterår sætter ind.

MVH
Hanne

Kommentar
Fra : franfine


Dato : 14-10-04 23:27

Hmm hvorfor mon dette indlæg ikke er lukket endnu?

Der har da været rigeligt med tid til at afprøve kogetiden

Jeg kan nu også bedst lide majs sprøde som de bliver af at koge ca 7 minutter......

Kommentar
Fra : franfine


Dato : 14-10-04 23:27

Hmm hvorfor mon dette indlæg ikke er lukket endnu?

Der har da været rigeligt med tid til at afprøve kogetiden

Jeg kan nu også bedst lide majs sprøde som de bliver af at koge ca 7 minutter......

Kommentar
Fra : Camillasmoster


Dato : 15-10-04 09:05

Tjah, man må da håbe, at RaB ikke er kløjs i en majskolbe

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177429
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407950
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste