|
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 22-08-04 22:37 |
|
5min på hver side
Mvh Sune
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 22-08-04 22:38 |
|
kun et par minutter til de skifter farve
Frieda
uhm men koldt smør og salt
| |
| Kommentar Fra : xyzzygy |
Dato : 22-08-04 22:40 |
| | |
| Kommentar Fra : hesp |
Dato : 22-08-04 22:44 |
|
jeg har hørt at de skal min. havde 1 time
jeg giver dem ca. en ½time eller til de er mørke gule
ps. er den godt vejr kommer de på grillen bagefter
| |
|
Majs skal dampes til de er møre, hvad ellers!
| |
| Kommentar Fra : wibbi |
Dato : 22-08-04 22:55 |
|
Næh, nej. Majs skal dumpes ned i kogende vand og når vandet igen koger skal de have præcis 7 min!
Hvis du ikke kan klare det præcist, skal de koge videre - omkring 20 min. i alt. Men de bliver allerbedst ved de 7 min!!
| |
|
Man kan også grille dem uden at forkoge.
De er færdige, når de har fået en god gylden farve - skal have lige så længe som en oksebøf.
Vedr. kogning, holder jeg med wibbi - dumpes i kogende vand, derefter 7 min.
Bon appetit!
Hanne
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 22-08-04 23:28 |
|
Det her er da vist et af de tydeligste eksempler på, at For mange kokke fordærver maden
Men wibbi og camillasmoster lyder mest fornuftigt
Og det var så "Kok" nr. 10 i rækken
dova
| |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 22-08-04 23:33 |
|
Du kommer majsen i kogende vand ,man kan enten servere dem sprøde:så skal man koge dem 7-8 min. Hvis man vil have dem møre skal man koge dem 12-15 min. begge metoder er gode, alt efter temperament.
De bliver meget lækre.
mvh
Frank
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 23-08-04 06:15 |
|
Det her er da vist også et godt eksempel på "at smag og behag er forskellig"
Der er vist ik rigtig andet at gøre end at prøve dig frem til, hvor længe DU synes.
frieda
men jeg kan altså bedst li dem sprøde
| |
| Kommentar Fra : liseaa |
Dato : 23-08-04 20:18 |
|
Nu er vi lidt henne på sæsonen, og det er ligesom nye kartofler, de skal have lidt længere. Kun et par min. ekstra. De er sjove at grille med lidt olie, men pas på at de ikke popper...!!!
La.
| |
|
Man behøver ikke at komme olie på.
Jeg kommer dem på grillen, som de er.
Jeg gør endnu et grill-forsøg i morgen til frokost.
Et sidste krampetræk inden det skønne efterår sætter ind.
MVH
Hanne
| |
| Kommentar Fra : franfine |
Dato : 14-10-04 23:27 |
|
Hmm hvorfor mon dette indlæg ikke er lukket endnu?
Der har da været rigeligt med tid til at afprøve kogetiden
Jeg kan nu også bedst lide majs sprøde som de bliver af at koge ca 7 minutter......
| |
| Kommentar Fra : franfine |
Dato : 14-10-04 23:27 |
|
Hmm hvorfor mon dette indlæg ikke er lukket endnu?
Der har da været rigeligt med tid til at afprøve kogetiden
Jeg kan nu også bedst lide majs sprøde som de bliver af at koge ca 7 minutter......
| |
|
Tjah, man må da håbe, at RaB ikke er kløjs i en majskolbe
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|