/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Italiensk Pastasalat
Fra : 1003jeppe
Vist : 875 gange
100 point
Dato : 25-02-04 17:07

Hvem har en / eller kan henvise til en rigtig god opskrift på en "Org. Italiensk Pastasalat" til 30 personer
mvh jeppe

 
 
Kommentar
Fra : food_life


Dato : 25-02-04 17:14

Italiensk kyllinge og pastasalat.
Smagfuld og delikat
8 personer
Ingredienser


3 kyllingebrystfiletter
ca 1/2 dl citronsaft
1 fed hvidløg,knust
100 gram fintskåret parmaskinke eller prosciutto skinke
1 lille grov agurk
2 spsk. citronpeber
2 spsk olivenolie
150 gram kogt pasta (penne eller conchiglie -konkyliepasta )
ca 80 gram soltørrede tomater ,fintstrimlede
ca 75 gram sorte oliven ,halverede
ca 125 gram halverede artiskokhjerter fra glas
ca 50-75 gram høvlet parmasanost
Ca 1 dl olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1/4 tsk. krydderpeber
1 tsk. dijonsennep
3 tsk. majsmel
ca 2 dl piskefløde eller madlavningsfløde
ca en håndfuld frisk basilikum ,strimlet

Tilberedning
Bred kyllingefiletterne ud med en kødhammer .Bland citronsaft og hvidløg i en skål, tilsæt kyllingekødet og vend rundt til kyllingekødet er dækket helt ,dæk til med folie eller film stil koldt mindst 3 timer eller helst natten over,vend kødet af og til. Skær parmaskinke eller prosciuttoen i tynde strimler .Skær agurken igennem på langs og skær den i skiver. Lad kyllingen dryppe af og vend den i citronpebberen.Varm olie op i en tykbundet gryde eller pande og steg filetterne i ca 4 minutter på hver side eller til de er gennemstegte.Køl af. Dressingen tilberedes ved at blande olie,hvidvinseddike,peber og sennep i en gryde . Bland majsmel med ca 1 dl vand , kom det i gryden og pisk ved mellem varme til saucen er tyk og cremet, tilsæt fløde ,basilikum og salt. Rør til den er varm. Bland pasta,kylling,agurker,parmaskinke ,soltørrede tomater ,oliven og artiskokhjerter i en stor serveringsskål. Hæld forsigtigt den varme og bland. Serveres varm eller kold med høvlede parmasanflager på toppen.



Kommentar
Fra : ram2


Dato : 25-02-04 17:36

>food_leif

5 ***** Kanon opskrift....

Ram

Kommentar
Fra : Guild


Dato : 25-02-04 18:06

>1003jeppe
Husk lige at gange indholdet med faktor 3,75

> food_life
Den er allerede arkiveret under "Favoritter"

/PG

Kommentar
Fra : liseaa


Dato : 25-02-04 22:02

hej prøv denne adr.som er god http://sites.tv2.dk/pastaplus/386.htm


Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177428
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407944
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste