/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bjørneopskrift
Fra : netper
Vist : 741 gange
200 point
Dato : 07-01-04 16:49

Hvis man nu skulle støde ind i en bjørn kunne det da være meget sjovt med en opskrift, så jeg har fundet denne på engelsk som jeg vil høre om nogen ville oversætte for mig.

Mvh
Per

Bear Recipe
1-2 lb of venison or bear steaks
1 qt of tomato juice
3/4 cup brown sugar
2 tbsp Worcestershire sauce
1/2 tsp black pepper
1/2 tsp celery seed
1 medium onion (diced)

Cook meat until thoroughly cooked in a slow cooker or crock pot.
Drain off fat and add ingredients above.
Let simmer for at least 4 hours.
I recommend serving with mashed potatoes as the gravy is excellent on them. This recipe is simple to prepare and doesn't take a lot of special ingredients. Everyone that I have served venison or bear with this recipe loves it and would swear that it was not wild game.



 
 
Kommentar
Fra : molokyle


Dato : 07-01-04 16:58

Næh.. men jeg kan give dig en opskrift her : http://www.arkaisk.dk/kogebog3.htm

Lidt nede på siden i denne bizarre kogebog

Altid godt, hvis du nu skulle støde på en kamel eller abe i din fryser

</MOLOKYLE>

Accepteret svar
Fra : bornholmkt

Modtaget 210 point
Dato : 07-01-04 17:30

Bjørne opskrift

1-2 pund råvildt eller bjørne steaks
1 ds. tomatjuice
3/4 kop brunt sukker ( f.eks rørsukker eller puddersukker)
2 spsk. Worcestershire sauce
1/2 tsk sort peber
1/2 tsk. selleri frø
1 medium hakket løg

Kog kødet helt mørt ganske langsomt ( i en speciel slow cooker eller gryde på lav varme )
Når det er mørt fjern fedtet og tilsæt ovenstående ingredienser. Kødet skal koge mindst 4 timer.

Jeg vil anbefale at servere kødet med en god kartoffelmos, da skyen er fantastisk i smag til dette.
Opskriften er let at tilberede og kræver ikke mange specielle ingredienser. Alle, som jeg har serveret enetn råvildt eller bjørn tilberedt på denne måde, elsker det og sværger på, at det ikke et helt ud i skoven.
Ovenstående er oversta efter bedste evne og til orientering har jeg på Grønland spist isbjørn og rensdyr tilberedt efter næsten samme opskrift.Årsagen til, at kogetiden er så lang er, at bbjørnekød indeholder trikiner, som kan gøre mennesker syge.De dør ved lang kogetid.

Godkendelse af svar
Fra : netper


Dato : 07-01-04 20:07

Tak for svaret bornholmkt.
                        

Kommentar
Fra : Mille35


Dato : 13-01-04 19:23

Det er da en joke ikk

Kommentar
Fra : bornholmkt


Dato : 14-01-04 20:25

kære Mille35
hvad joke skulle der være ved det?

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177429
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407950
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste