/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hoisin sauce (oversættelse)
Fra : netper
Vist : 4038 gange
200 point
Dato : 25-12-03 13:05

Jeg har fundet denne opskrift på hjemmelavet hoisinsauce som jeg kunne tænke mig oversat hvis der er nogen der er friske.

4 tb Soy sauce,(dark/light/usual)
2 tb Peanut butter/black bean pas
1 tb Honey/molasses
2 ts White vinegar
1/8 ts Garlic powder
2 ts Sesame seed oil
20 dr Chinese-style hot sauce
1/8 ts Pepper

*The original without the variations stolen by Matt
Giwer from AP Recipes credited to Dee Wang who advised
peanut butter. *EXPERIMENT! Now you have control of
the taste. Lighter for chicken and pork, stronger
for beef and game. Sweeter for Dim Sum. *The
commercial recipe is presumably the black bean paste.
I presume they are the same as Mexican/Spanish black
beans. *Different types of soy, molasses, some of the
oil being hot pepper oil,
other styles of pepper sauce. All kinds of
variations. However, with light soy and honey, the
taste of peanut dominates. *Simply mix together. At
first it does not appear like it will mix but keep
at it just a bit longer and you have Hoisin. Letting
it rest does not appear to improve the taste
noticeably.


 
 
Accepteret svar
Fra : ibenboel

Modtaget 200 point
Dato : 25-12-03 19:14

Det lyder som en spændende marinade uhm den vil jeg selv prøve. Helt personligt vil jeg komme en 1 tsk. mørk farin i det giver noget helt fantastisk til det stærke.

Jeg går ud fra, at det er målene du har problemer med da ingredienserne næsten giver sig selv, men ellers kan jeg lige nævne min oversættelse, hvis andre er interesserede: Soya sauce, peanutsmør, honning, hvid vineddike, hvidløgspulver, sesamolie, en stærk kinesisk sovs og peber.


1 tb = 1 tablespoon og svarer til 15 ml

1 ts = 1 teaspoon og svarer til 5 ml

1 dr = 1 dram og svarer til 27,34 gram

Blot til orientering: når amr. eller englændere har noget der hedder gr. er det Grain og ikke Gram, det svarer til 0,06 danske gram.

Her blot lidt andre mål til orientering

1 cup rummer ca. 240 ml
1 tablespoon rummer 15 ml
1 cup flour (mel) ca. 140 g
1 cup sugar (sukker) ca. 200 g
1 cup butter (smør) ca. 225 g
1 tablespoon flour ca. 9 g
1 tablespoon sugar ca. 12 g
1 tablespoon butter ca. 14 g



Kommentar
Fra : ibenboel


Dato : 25-12-03 19:17

Undskyld jeg sprang teksten over, men der står simpelthen bare at du skal blande det hele sammen. Det synes lidt svært at få det til at hænge sammen i starten men det vil hænge sammen. Herudover en del tekst der er irrellevant for opskriften, men noget med at opskriften er stjålet fra Matt. Herudover at man kan gøre det mindre stærk til kylling og lyst kød og stærkere til rødt kød.

Godkendelse af svar
Fra : netper


Dato : 29-12-03 03:12

Tak for svaret ibenboel.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177428
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407944
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste