/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
"gode råd"
Fra : snusi
Vist : 1008 gange
150 point
Dato : 19-12-03 21:40

Hej.

Jeg har den "almindelige" opskrift på gode råd, som er en sønderjydsk småkage. Jeg har nu hørt at der findes en opskrift hvor dejen er så tynd, at den kan hældes i gode råd jernet. Er der nogen der kender den opskrift, vil jeg blive meget glad for at høre fra jer.

Mange julehilsner
Snusi

 
 
Kommentar
Fra : netper


Dato : 19-12-03 21:43

Hej Snusi

Mon ikke det er denne opskrift du søger
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=9190

Per

Kommentar
Fra : kokjo


Dato : 19-12-03 21:51
Kommentar
Fra : snusi


Dato : 19-12-03 21:59

Hej netper.
Det er da en mulighed, da der står at der skal bruges en ske til at ligge dejen på jernet med.

Hej kokjo.
Den opskrift er den jeg har, og hvis du læser den, kan du se at der står at dejen skal være hård så der kan trilles kugler af den

Mvh
Snusi

Kommentar
Fra : ans


Dato : 20-12-03 00:06

Måske er der noget, som du kan bruge her
http://www.bager-kim.dk/artikler/aeblerskiver.htm

mvh ans og

Kommentar
Fra : snusi


Dato : 20-12-03 15:36

Hej igen.

Det er desværre ingen af de opskrifter der er så flydende at dejen kan hældes i jernet Håber at finde den rigtige opskrift.

Mvh
snusi

Kommentar
Fra : snusi


Dato : 20-12-03 15:38

Hej igen.

Ups, jeg er ikke sur smileyen skulle se sådan ud

Mvh
snusi

Accepteret svar
Fra : ockendon

Modtaget 150 point
Dato : 22-12-03 08:11

Hejsa,
prøv dette link: http://www.hervik.com/oppskri.htm
det er riktig nok en opskrift på norske krumkager, men jeg bruger denne opskrift i svigermors
"gamle" jern og får et meget godt resultat. Manden påstår at disse er bedre end hendes, men ikke fortell det til nogen..
Lykke til

Godkendelse af svar
Fra : snusi


Dato : 27-12-03 15:58

Tak for svaret ockendon.

Jeg nåede ikke at bage dem før jul, men det skal afprøves til nytår.

Mvh
snusi                        

Kommentar
Fra : ockendon


Dato : 28-12-03 09:38

glæder mig til at smage, lykke til

Kommentar
Fra : ockendon


Dato : 28-12-03 09:38

glæder mig til at smage, lykke til

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407844
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste