|
| Kommentar Fra : food_life |
Dato : 25-09-03 21:59 |
|
Del tomaterne i kvarte. Fjern kerner og stilk. Gem kernerne til saucen.
Læg tomatstykkerne på en smurt bageplade, evt. på bagepapir, med skindsiden nedad. Stænk med olien, drys med to fed hvidløg i tynde skiver og timiankviste. Stil det i en varmluftsovn ved 90 grader i ca. 2 timer. Vend tomatstykkerne og tag forsigtigt skindet af. Gem 4-8 flotte stykker tomatskind til pynt. Gnid dem med lidt olie fra bagepladen og stil dem i ovnen igen til de er tørre og sprøde - ikke for høj varme, så bliver de for mørke. Eller tør dem i køkkenet ved stuetemperatur i nogle timer.
| |
| Kommentar Fra : dessen |
Dato : 25-09-03 22:26 |
|
hej food
tak for hurtigt svar
men der er stadig skind på, og de er ret sprøde
måske dit første svar er det bedste, ved du hvordan jeg opbevare dem efter og hvor længe de kan holde??
| |
| Kommentar Fra : dessen |
Dato : 20-10-03 11:41 |
|
hej
de har dem oz i føtex i frederiksberg centret hos slagteren, er der ikke nogen der ved hvordan man laver dem, der er oz nogle krydderier på
| |
| Kommentar Fra : gisele |
Dato : 20-10-03 14:26 |
|
Hej Dessen
Prøv at gå ind til Lundgren V.I.P/ Vin og Ost i Bagerstræde 6, lige ved Vesterbro Torv. Derinde har han de bedste soltørret tomater, som ikke er tørret igennem. De er super lækre. Jeg smagte dem til en af hans vinsmagninger. Se om de ikke slår rekorden
Venlig hilsen
Gisèle
| |
| Kommentar Fra : ekelin |
Dato : 21-04-04 15:00 |
|
jeg fandt denne opskrift, måske er det den rigtige? BAGTE TOMATER
Fremgangsmåde:
Friske tomater halveres, krydres med salt, peber og stænkes med mørk balsamico og olivenolie. Bages i ovn ved 30 grader i 10 timer.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|