/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn 

Kodeord  


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
klejner
Fra : kenwood
Vist : 244 gange
100 point
Dato : 17-12-17 19:25

kan klejner fryses ???

 
 
Kommentar
Fra : svendgiversen


Dato : 17-12-17 20:02

ja

Accepteret svar
Fra : ingelein

Modtaget 100 point
Dato : 17-12-17 20:34

Ja, alt kan fryses??, spørgsmålet er mere om det smager godt. Klejner skal være så friske/nykogte som muligt. Klejner til gæstebrug koger jeg gerne samme dag. Men dejen kan tilberedes 8 dage før og man kan så rulle og vride klejnerne en dag eller to før. Lade dem hvile med folie over indtil de skal koges. Min læremester, kromutter, lod dem endda tørre lidt. Men det er vigtigt, at der ikke sidder mel på dem, da det hurtigt vil branke i fedtet. Jeg koger klejner i 1 pakke palmin + 1 pakke svinefedt.
Klejner er bedst før jul, så jeg har en ekstra portion dej i baghånden. Forsøgsvis kogte jeg dem i ren svinefedt og det blev også fint.

Godkendelse af svar
Fra : kenwood


Dato : 18-12-17 06:50

Tak for svaret ingelein.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177409
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407774
Brugere : 218874

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste