|
|
Der findes ikke nogen lov mod brug af fingersalt,
hvorfor tror du finere salt i saltbøsser er renere, hvem hælder det på og hvorfra?
Selv foretrækker jeg groft Læsø fingersalt.
Jeg kunne anføre mange, meget større risikoer, for at blive smittet på restauranter.
| |
| Kommentar Fra : mig-selv |
Dato : 15-01-15 21:05 |
|
Er der ikke noget med at bakterier ikke kan spredes med salt?
BORTSET fra dét, så ville jeg altså nødig bruge / genbruge sådant noget, der kan jo være klumper af fedt/ andet fra den første (andre) brugere = SVINERI
| |
| Kommentar Fra : mig-selv |
Dato : 15-01-15 21:09 |
|
Men hvad? klager man til tjeneren, går han garanteret ud og finder noget der er endnu værre = vits -næppe, det er set på TV.
| |
|
Ak Ja, før hjemmefryseren brugte man salt til at bekæmpe bakterier.
>Så må du starte din egen tråd...
Problemet er ikke så stort for mig, at jeg vil stille stille et nyt, ret overflødigt, spørgsmål,
men har du været på, eksempelvis, et krydstogt og set hvad man der er bange for?
Jeg undlader at nævne, mindst en snes smittekilder, meget værre end rent finger salt...
| |
|
Halofile bakterier er generelt ikke patogene for mennesker, og sådanne bakterier kan alligevel ikke vokse i tørt salt, så det er nok ikke noget væsentlig problem.
Problemet er nok de almindelige patogene bakterier (Coli, salmonella...) om de kan overlever en ekstrem indtørring og opbevaring sammen med tørt salt. De fleste af sådanne bakterier vil nok ikke klare en sådan omgang indtørring og cellernes proteiner vil denatureres undervejs, så der vil nok ske en kraftig reduktion af bakterieniveauet ligesom man ser med f.eks. tørring af kød. Der burde være en relativ lav bakteriologisk kontamineringsrisiko i forbindelse med at benytte fælles finger-saltkar.
| |
| Kommentar Fra : mig-selv |
Dato : 15-01-15 23:04 |
|
Citat kontamineringsrisiko i forbindelse med at benytte fælles finger-saltkar. |
Bare der ikke hopper dyr, rundt i karet - så kan det vel ikke være helt galt.
Men stadig ulækkert, hvis man kan se at andre har dyppet eller i det man muligvis skal bruge selv.
Men i den sammenhæng er Danskeres egen hygiejne vel heller ikke i TOP, man glemmer vandhanen ved toilet besøg osv/ klør sig lidt.. og så tilbage til saltet igen.
Gad vide hvad SALT koster, det kan ikke være den store udgift for et spise sted = nærmere sæbe og håndklæder.
Men måske vi kunne få at vide hvad/hvor vi befinder os.
| |
|
så en lille detalje - inden Louise tog imod bestillingen, hældte hun frisk salt op i en lille træskål på vores bord.
| |
|
Fra Katekismus: http://www.information.dk/99371
Citat At Sundhedsstyrelsen på en dansk restaurant har fundet mere end 80 forskellige urintyper i et kar med fingersalt. |
Citat så en lille detalje - inden Louise tog imod bestillingen, hældte hun frisk salt op i en lille træskål på vores bord. |
Prisen på salt taget i betragtning, så kunne man vel sætte en ren skål salt på bordet når der kommer nye gæster. Det behøver jo ikke, at være store skåle.
Lige så vel som man tidligere tømte askebægrene.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|