/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
nedfrysning af hønseæg
Fra : momomo
Vist : 806 gange
100 point
Dato : 22-08-12 19:15

er det nødvendigt at putte salt el. sukker i æg der skal fryses?

 
 
Kommentar
Fra : ilsekan


Dato : 22-08-12 19:38

Ja og nej, begge fremgangemåder kan anvendes

Kommentar
Fra : Olesen-50


Dato : 22-08-12 19:47



Du skal bare slå dem ud af skallen, og så i en pose eller beholder, uden tilsætning af nogen art.

Kommentar
Fra : transor


Dato : 23-08-12 01:47

Jeg har prøvet at nedfryse pasteuriserede æggeblommer. Uden salt eller sukker får de efter optøningen ef fast grynet form. De kan dog udrøres med lidtvand eller citronsaft, og er anvendelige i baggværk.
Hvis de skal kunne bruges til mayonaise anbefales at udrøre med lidt salt før frysningen.

Hvis de er til koldskål eller creme kan man udrøre med lidt sukker inden frysningen.

Kommentar
Fra : vic200


Dato : 23-08-12 18:23
Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407849
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste