|
| Kommentar Fra : ockendon |
Dato : 30-05-03 08:19 |
|
Det kommer jo an på om du skal have fisk, kød eller frugt.
Til kød synes jeg godt om kryddersmør, rørt med lidt hvidløg, karry, paprika og chili.
Du kan også røre lidt creme fraiche op med finhakket løg, persille, salt og peber samt lidt citronsaft.
Bon appetit
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 30-05-03 09:18 |
| | |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 30-05-03 12:21 |
|
Sørg for at have noget "kraftigt" at spise til; det tager nemlig sin tid at stege de små stykker kød. Det med at bruge fisk til fondue er ikke muligt; fiskestykkerne vil simbelthen gå i stykker og falde ned i fonduen.
Jeg plejer at servere følgende rissalat til fondue
Rissalat
2 dl ris
3 dl vand
oliven
tomat
Dressing:
4 spsk. olie
1 1/2 spsk citronsaft
salt, peber
hakket persille,
dild,
salvie
Blandes, mens risen er varm.
Er også go' som "alene"-ret, så tilsættes også en ds. tun.
Dressing til kødet:
Ymerdressing
Ymer røres op med en lille smule mayonnaise, cintronsaft, lidt Dijonsennep, salt og pebber og masser af friske krydderurter, f. eks. dild, purløg, persille
Go' appetit
frieda
| |
|
prøv at se på : <a href=" http://hjem.get2net.dk/a-aa-madopskrifter/middag/dyrefondue.htm">
der er opskrifter med fondue med 8 slags sauce / dip
lav desuden en Beignet dej så kan I dyppe f.eks rejer, kylling, kød og endda bananer ( mums ) i dejen for det koges i frituren
Kød og rejer vendes i et tyndt lag mel før det dyppes i dejen det er super
held og lykke
( håber mit links virker - første gang jeg prøver det. )
| |
|
hjem.get2net.dk/a-aa-madopskrifter/ Middag/Dyrefondue.htm - 3k -
eller søg på google under Dyrefondue så popper den op
( mig og computere suk )
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 30-06-03 19:49 |
|
> ockendon
Kan en dybfrossen bruges - Den er da ret fast
Ram
| |
|
Jeg plejer at lave et par forskellige dressinger:
Rød Sovs:
2 dl creme fraise
2 spk ketchup
1 fed hvidløg
2-4 stænk tabasco
1/8 tsk cayennepeber
salt og peber
karry mango sovs:
en meget moden mangofrugt
2 del cremefraise
karry efter smag
Mango chytney efter smag
Blend mangoen og passer den gennem en sigte. Tilsæt til cremefraisen. Smag til karry, chutney, salt og peber
| |
| Kommentar Fra : rosekamp |
Dato : 04-03-04 08:52 |
|
Man kan faktisk købe nogle ret smarte små stålnet der sidder på en arm - ligesom en fonduegaffel. Nettet ligner nærmest en mini-friturekurv. Deri kan man sagtens komme fisk og andet, som har en tendens til at falde af gaflen.
Jeg vil da også på det varmeste anbefale at bruge boullion i stedet for friture. Så har man også er vildt dejlig suppe bagefter. Vi bruger tit en af hver, da jeg ikke synes alt egner sig til friture og heller ikke alt egner sig til boullion. (lever er f.eks. ikke en god idé, men smager kanon efter en tur i frituren) Du bør også holde dig fra at putte oliven i din friture, da det som regel sprutter ret meget p.g.a. det vand de indeholder.
Rødvin er også dejligt at bruge i fondue og så kan man bagefter fryse rødvinen ned i isterningposer ell. lign., så er det lige klar til at plumpe i sovsen, hvis du får lyst til det.
Jeg bruger gerne en chili- eller barbecuesovs eller aioli, som er mayonnaise rørt med presset hvidløg og lidt citron. Dét er bare super på alt stegt kød.
| |
| Kommentar Fra : qfha |
Dato : 04-03-04 21:20 |
| | |
| Kommentar Fra : dscoop80 |
Dato : 12-03-04 11:09 |
| | |
| Kommentar Fra : dscoop80 |
Dato : 12-03-04 11:11 |
|
PS:
Markér hele linket som står nr. og indsæt i browser for a' få vist siden korrekt!
Det en fejl fra "Kandu" at man ikke kan vise hele link nogen gange...
/Cooper
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 07-10-04 22:41 |
|
Fik du et svar på dit spørgsmål?
Frieda
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|