|
| Kommentar Fra : grausen |
Dato : 30-05-03 08:21 |
|
hej
når vi laver raclette bruger vi kalkunsmåkød/strimler, nogle små hakkebøffer, noget oksekød i små stykker ( evt. minutbøffer) derudover har vi æg, coctailpølser, champignon, cherrytomater, ost, bacon, løg og minifrikadeller dertil laver vi salat bagte kartofler og flutes
det er faktisk kun fantasien der sætter grænser
| |
| Kommentar Fra : ockendon |
Dato : 30-05-03 08:21 |
|
*Kæmperejer
*toastbrød med ost/skinke
*æg
kun fantasien sætter grænser
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 30-05-03 08:27 |
| | |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 30-05-03 08:34 |
|
'Den her lyder "mums"
[citat]
Italienske spejlæg
Æggeretter 4 personer
4 æg
smør
100 g Parmesan
4 spsk friskreven Parmesan
4 spsk fløde
1 fed hvidløg
salt
friskkværnet hvid peber
Raclette eller små ildfaste forme er ideele til denne forret.
Gnid stegefladen med smør. Skær parmesanen i tynde skiver og fordel den i stegeformen. Slå ægget ud og læg forsigtigt et i hver form. Smag fløden til med salt og peber og hæld en spsk. Fløde over hver form. Læg et kvart hvidløgsfed på hver og drys med reven parmesan. Sæt formene i ovnen ved 200° i 7 - 8 minutter. Æggeblommerne skal ikke stivne. Servér rygende varm med toast - fjern evt. hvidløget før serveringen.
[/code]
Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.
Søren
| |
| Kommentar Fra : CLAN |
Dato : 30-05-03 08:40 |
| | |
| Kommentar Fra : mzh |
Dato : 30-05-03 08:51 |
|
er der nogle der har opskriften på den kage man kalder for hermand det er en man har i 10 dage man rørre i den nogle dage og andre dage kommer man mel og mælk i hvis i har bliver jeg meget glad hilsen mzh
| |
| Kommentar Fra : mariaand |
Dato : 29-07-03 14:01 |
|
Hej
Ja noget der er mums er at tage nogle kartoffelskiver og ligge dem i den der lille stegepande, hælde morneysauce over og evt. lidt finthakket løg og hvidløg. Krydre med salt og peber og evt. lidt chili....
Velbekommen
Maria
| |
| Kommentar Fra : grausen |
Dato : 18-10-04 18:16 |
|
Hejsa
Spørgsmålet har været åbent længe nu, du skal huske at lukke spørgsmålet. Dette gøres ved at trykke i højre hjørne, på accepter svar ovenover det svar, du synes er bedst. Har du ikke fået et svar, der er tilfredsstillende, så kom med en kommentar her, så kan der måske komme et brugbart svar
Ha' en fortsat god dag
| |
| Kommentar Fra : sofie21 |
Dato : 18-07-05 15:19 |
| | |
| Kommentar Fra : pus1982 |
Dato : 29-07-06 17:12 |
|
Jeg plejer at lave omelet som man så kan lave i de små pander. ungerne i min familie er helt ville med det. Så jeg plejer altid at lave en stor potion.
3 æg
3 tsk. vand
1 tsk. mælk
salt og peber
Og lidt mad-olie eller margarine til de så pander. som man smelter i panderne først, inden man lægger omlet-massen i. man kan nem se når de er færdig.
God fornøjelse
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|