/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bernaisesauce
Fra : ebg_888
Vist : 712 gange
200 point
Dato : 23-07-11 18:11


Kan almindelig, fed, færdigkøbt bernaisesauce nedfryses, uden at den forringes?

Det står ikke på indpakningen, og på internettet kan jeg kun se, at de fedtfattige saucer ikke kan fryses.

 
 
Accepteret svar
Fra : piaskov

Modtaget 210 point
Dato : 23-07-11 18:16

Ja jeg har haft gjort det.
Men når den skal varmes op igen skal den ha' en klat smør.
Det lykkedes for mig uden den skilte ad.

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 23-07-11 20:33
Kommentar
Fra : Dulcona


Dato : 23-07-11 21:16

Citat
fed, færdigkøbt bernaisesauce nedfryses


Hvem spiser dog dette giftige fluidium, man fejlagtigt, helt uberettiget og totalt virkelighedsforvrængende kalder Bearnaisesauce. Har hørt at det kan fremkalde tyktarmskræft, idet disse syntetiske fedtmolekyler perforerer tarmvæggen. Uha uha

Kommentar
Fra : Dulcona


Dato : 23-07-11 21:18

Nå men det var jo ikke det du spurgte om. Sorry..... Heldigvis kan jeg ikke besvare dit spørgsmål, da jeg ikke opholder mig tættere på end 10 km fra syntetisk plastiksauce.

Kommentar
Fra : Dulcona


Dato : 23-07-11 21:22

Jøsses....Er den sauce ikke på listen over ikke godkendte torturmetoder???


Citat
Ingredienser:Skummetmælk, hønsebouillon (vand, salt, glukosesirup, hønsefedt, hønseekstrakt, hønsekødspulver, krydderiekstrakt, hønsefond, gurkemeje), smør, modificeret stivelse, salt, æggeblommepulver, maltodextrin, laktose, sukker, emulgator (E472e), stabilisatorer (E412, E415), gærekstrakt, grønsagsekstrakt, estragonekstrakt, løgpulver, citronekstrakt, krydderier, persille, eddike, hvidvinsekstrakt, rosmarinekstrakt.


E 472e er mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer (fedt fra planter, palme eller raps, kombineret med vinsyre).
E 412 er Guargummi (kulhydrat fra frøene på bælgplanten Guar).
E 415 er Xanthangummi (kulhydrat fremstillet ved at en bakterie forgærer sukker om til xanthangummi)



Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 23-07-11 21:25

Citat
Jøsses....Er den sauce ikke på listen over ikke godkendte torturmetoder???


jo- sikkert

men den kan fryses

Kommentar
Fra : Dulcona


Dato : 23-07-11 22:26

Citat
men den kan fryses
Okay så. Den er tilgivet.

Jeg havde gæster til middag og vi fik et dejligt stykke oksefilet m diverse gemüse til og Bearnaisesauce. Nej ikke den af plastik, men den rigtige med æggeblommer og smør, så badevægten går fra 0 - 100 på under 3,5 sek. LOOL De kunne sgu ikke li den. De ville hellere have den af plastik - Lidt morsomt

Kommentar
Fra : bentjuul


Dato : 23-07-11 22:51

Denne færdige sovs fra Hartz tåler ikke frysning http://www.hartz-salater.dk/produkt/bearnaise.htm

Kommentar
Fra : LuffeA


Dato : 24-07-11 08:27

Citat
Ingredienser:Skummetmælk, hønsebouillon (vand, salt, glukosesirup, hønsefedt, hønseekstrakt, hønsekødspulver, krydderiekstrakt, hønsefond, gurkemeje), smør, modificeret stivelse, salt, æggeblommepulver, maltodextrin, laktose, sukker, emulgator (E472e), stabilisatorer (E412, E415), gærekstrakt, grønsagsekstrakt, estragonekstrakt, løgpulver, citronekstrakt, krydderier, persille, eddike, hvidvinsekstrakt, rosmarinekstrakt.


Dvs at man laver bearnisesauce udfra fed hønsekødssuppe og putter gær, gummi og ovntørrede æggeblommer i.

Det vil jeg sgu prøve i eget køkken

Mht. til gæren, skal sovsen forhæve og slås ned inden endelig kogning ligesom man gør med brød og boller ?

Kommentar
Fra : Troldepige


Dato : 24-07-11 11:38

Citat
Mht. til gæren, skal sovsen forhæve og slås ned inden endelig kogning ligesom man gør med brød og boller ?


Jeg vil anbefale, at du behandler den som jeg behandler min bolle-dej.

Jeg behandler den nænsomt og med kærlig hånd, jeg kunne ikke drømme om, at slå hverken den eller mine børn (eller hunden for den sags skyld).

Godkendelse af svar
Fra : ebg_888


Dato : 01-08-11 19:45

Tak for svaret piaskov.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177425
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407916
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste