/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
ribs
Fra : snusi
Vist : 634 gange
200 point
Dato : 06-08-10 19:37

hvor lang tid kan saft fra ribs og solbær stå i køleskabet før det bliver lavet til gele?

snusi

 
 
Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 06-08-10 19:52



Jeg ville sige, højst et par dage

Hvis du ikke har tid til at lave geleen lige nu, så kan du fryse saften, til bedre tider

Accepteret svar
Fra : smuller54

Modtaget 210 point
Dato : 06-08-10 19:57

umiddelbart, er der ingen opskrift på hvorlænge det kan holde sig i alm køleskab. Hvis man skal sammenligne det med vindruer , hvilket jeg finder logisk:

http://www.raavareguiden.dk/frugt/vindrue.html

Jeg ville hvis jeg skulle vente længe- foretrække at fryse det.

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 06-08-10 19:59



så er vi vist rimelig enige nordsted

Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 06-08-10 20:10

Enig med de to foregående, men husk, at hvis du fryser saften mister den noget af sin geleringsevne, så skal der mere melatin eller hvad du nu bruger i for at lave gele

http://www.fri.dk/node/42574



Godkendelse af svar
Fra : snusi


Dato : 06-08-10 20:29

Tak for svaret smuller54.

Jeg må jo prøve mig lidt frem da mit har stået lidt over en uge i køleskabet

snusi

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177416
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407862
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste