|
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 12-05-10 23:46 |
|
Hej birgitte.
Hvis du vil ofre det kan du i Aldi købe four gras.
Det smager himmelsk og er ikke dyrt.
Køb netop nogle af de små mini toast og smør det på.
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 13-05-10 00:21 |
|
Smag og behag piaskov.
Staves i øvrigt Foie gras og er SMASKHAMRENDE fedt. Uden at vide det med sikkerhed, så tror jeg ikke det er godt for en diabetiker. Desuden er det usmageligt at købe fois gras-produkter og dermed støtte den brance, som producerer foie gras. Det er grov og bestialsk dyremishandling, som i øvrigt er forbudt i Danmark
http://da.wikipedia.org/wiki/Foie_gras
| |
|
Krummen - det er der jo så delte meninger om Egentlig betyder tapa jo låg, som man før i tiden brugte som et stykke brød over et vinglas for at holde fluerne ude. I dag er det vist mere bare en generel betegnelse for små bidder af mad, der kan spises med fingrene. I Spanien bruger man ofte bruccetta med forskelligt tilbehør - og om det er bruccetta eller minitoast - det er for mig lige meget. Skal alligevel ikke snakke med det Men der er nok uendelige former for tapas, og jeg hører da gerne din version af det
Pia - tak for tippet! Det skal i hvert fald på listen
| |
|
Og det var så lige en/flere overvejelser jeg ikke lige havde gjort mig her kl sent om aftenen. Tak for input omkring fedt procent, Krummen
| |
|
Citat Det er grov og bestialsk dyremishandling, som i øvrigt er forbudt i Danmark |
siden hvornår er du negyndt at tænke på dyr
| |
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 13-05-10 02:09 |
|
disken....Pas dine piller, sprut og ildelugtende møgbunke af en kat og hold din dumme snude væk fra noget du ikke aner en skid om.
Birgitte.
Historisk set har du ret Citat According to The Joy of Cooking, the original tapas were the slices of bread or meat which sherry drinkers in Andalusian taverns used to cover their glasses between sips. This was a practical measure meant to prevent fruit flies from hovering over the sweet sherry |
Men nutidens tapas er ganske anderledes. Med 3 søskende bosiddende i Spanien i mere end 20 år samt kursus i tapasfremstilling (i Danmark) har jeg en god fornemmelse af, hvordan nutidens tapas ser ud og laves. Kig evt. her: http://www.kandu.dk/questionhist.aspx?qid=120905
| |
| Kommentar Fra : vagnr |
Dato : 13-05-10 05:48 |
| | |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 13-05-10 10:07 |
|
Carpaccio med lidt parmasan ovenpå (Brødet smøres med lidt olivenolie).
Tomat i tern, blandet med rødløg og lidt olivenolie og frisk basilikum.
ET fad med melon, med parmaskine (en tandstik i hver)
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 13-05-10 10:57 |
|
Citat Uden at vide det med sikkerhed, så tror jeg ikke det er godt for en diabetiker. |
@ krummen...det skader IKKe. Man spiser jo ikke et ½ kg. af det.
Et lille stykke som en mundhapser ...som vi kalder det her skader intet.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|