/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Overtrækschokolade
Fra : Sandvad261
Vist : 1025 gange
200 point
Dato : 07-05-10 22:56

Spørgsmålet om overtrækschokoladen vil jeg godt stille til en bager eller konditor, som arbejder med den slags til hverdag.
Jeg er godt nok selv gammel bagersvend, men har ikke arbejdet inden for faget i mange mange år, så der er ting der er gået i glemmebogen.
Mit problem ligger i, at når jeg har overtrukket en kage med chokolade, så har chokoladen svært ved at tørre, og når den så er tør, og man så tager fat i kagen, så får man chokoladefingre med det samme, køber man en kage hos bageren, så får man jo ikke chokoladefingre bare for at røre ved den, er der her en venlig sjæl, der kan fortælle mig hvad jeg skal gøre, og navn på de ting der nu skal bruges.

Hej

 
 
Kommentar
Fra : DISKEN_revised


Dato : 07-05-10 23:10

Citat
Jeg er godt nok selv gammel bagersvend


TVIVLER

Citat
Mit problem ligger i, at når jeg har overtrukket en kage med chokolade, så har chokoladen svært ved at tørre,




tror du ikke der er for meget

i dine ´kagemænd´


Kommentar
Fra : DISKEN_revised


Dato : 07-05-10 23:11

eller´s få dine PENGE igen


Annuller spørgsmålet
Fra : Sandvad261


Dato : 08-05-10 07:25

Jeg har desværre ikke modtaget et gyldigt svar, og annullerer derfor dette spørgsmål

Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177413
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407803
Brugere : 218875

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste