/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Indbagt farsbrød - stå til næste dag.
Fra : kipumi
Vist : 1331 gange
100 point
Dato : 01-04-10 19:38

Jeg skal have Påskegæster - søndag kl. 12.00 - der er en del unge med med børn, og de skal, som de plejer, have indbagt farsbrød og ungerne indbagte pølser (begge dele med buttrdej) - kan de to ting laves dagen før, altså lørdag, og varmes søndag - eller bliver butterdejen blød og slasket? Det ville hjælpe mig gevaldigt, om jeg kunne lave det meste dagen før. Men det skal jo helst virke som "nylavet".

 
 
Accepteret svar
Fra : bluesky

Modtaget 110 point
Dato : 01-04-10 19:50

Hejsa,

Lav du det blot på forhånd, men husk at pakke det ind i bagepapir inden du placérer det i kølesk abet. Det er er godt trick til både butterdej, quiche, sprød svær på flæskesteg og andre ting hvor du ønsker sprødhed /crispy!
Jeg troede ikke selv på at det skulle være løsningen men .... det var det !

God påske
,-) Bluesky


Godkendelse af svar
Fra : kipumi


Dato : 02-04-10 16:59

Tak for svaret bluesky. -jeg prøver og GOD PÅSKE

Kommentar
Fra : bluesky


Dato : 02-04-10 18:27

Hejsa,

Det var så lidt og jeg håber at det bliver en vellykket påskefrokost

Bluesky

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177429
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407948
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste