|
|
-Ikke vores
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 21-12-09 20:34 |
|
Du kan vælge et gaskomfur med elovn. Min ovn kan kommer op på 275 grader. Og når jeg bager pizza, varmer jeg pladen med, når jeg varmer ovnen op og evt. en stenplade. Pizza bliver god og sprød.
Det er et Gorenje gaskomfur med elovn, (tror slet ikke der findes nogen med gasovn mere ?)
Jeg holder meget af, at lave anden mad på gas.
Men jeg ville ikke undvære min elovn.
| |
| Kommentar Fra : smuller54 |
Dato : 21-12-09 20:37 |
|
undskyld- jo jeg kan se, at der er masser med gasovn - sorry
og det har jeg ingen erfaring med
| |
|
Har lidt svært ved at skulle vælge ud fra de erfaringer jeg har med vores nuværende komfur, det er et elkomfur, og der er sgi ikke alt for mange "heste" i
Ovnen bliver ikke over 200-210-ifølge komfurets termostat
Så måske en gasovn kan blive varmere end en el? eller har nogen nogle erfaringer?
| |
|
Svaret er en varmluftsovn. Den har gasovnens gode varmefordeling og mukighed for grill/over/undervarme. Bliver 275 grader var, OG - i varmluftsovn skal man sædvanligvis bruge 20 grader laver temperatur end angivet i opskriften.
| |
| Kommentar Fra : mibo5 |
Dato : 21-12-09 22:41 |
|
Jeg er gået fra gas med gas ovn til induktion med elovn og jeg syntes at induktion er det beste jeg ønsker ikke gas tilbage
| |
|
Vores komfur er fra 2000, -jeg ville egentlig bare gerne vide, hvilken ovn der som standard bliver varmest
men men men... angående pizzabagning i en varmluftovn, det er prøvet og afskaffet, brændt i toppen, blød i bunden -dårligt resultat
Jeg bager pizza på 3 cm granitsten, eneste minus, den tar en time om at varme for fuld grill...
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|