/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
til malmin- har du prøvet ?
Fra : smuller54
Vist : 894 gange
10 point
Dato : 15-11-09 17:25

Måtte jo lige stille det som et spørgsmål- men så lige at du havde et spørgsmål om tomater.

Har du prøvet at halvere tomaterne og tørre dem i ovnen- og derefter fryse dem ?

Man halverer tomaterne, krydrer dem med salt, evt. basilikum eller rosmarin, og et par dråber olivenolie, lægger dem på en bageplade med bagepapir, stiller ovnen på omkring 100 grader og lader dem tørre i et par timer- eller til de er næsten fri for saft ( afhænger af størrelsen).
Så pakker man dem i små poser og fryser dem- de smager rigtig godt til pastaretter.

Jeg har også puttet nogle i et glas og fyldt op med oliven olie, men jeg synes ikke de her helt så gode eller holder helt så godt , som på frys.
mvh Smuller54

 
 
Accepteret svar
Fra : malmin

Modtaget 10 point
Dato : 15-11-09 19:05

Hej smuller54

Det lyder utroligt lækkert, det du skriver om ovntørrede tomater. Det vil jeg helt sikkert prøve.

Det får mig til at tænke på at et par tynde skiver hvidløg, stukket ned i tomaterne også sikkert vil smage godt - altså hvis man er til hvidløg.

Tusind tak for det gode råd

malmin

Godkendelse af svar
Fra : smuller54


Dato : 15-11-09 19:11

Tak for svaret malmin.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407848
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste