Havets dyr med. sukker kan være lækkert, jeg har selv et par gange fået en forret med dåsetun lagt på annanas.
Det var et sidespring.
Citron eller lime hører naturligt sammen med rejer, og Ingefær bruges sammen med rejer i kinamad.
Fennikel (lakridssmag) bruger jeg til fiskeretter samt rå i salat til fisk, og også esdragon direkte fra terassen.
Ovenstående var blot for at opsummere krydderier til fisk, og jeg vil så foreslå:
Sirup, citron, og tørrede knuste krydderier som ingefær, fennikel og esdragon....og peber.
Hvidløg eller karry kan nok også bruges, men i en helt anden blanding.
Anbring evt et antal små klatter af sirup på underkopper og smag Dig frem inden den endelige store portion skal laves.
Grillningen er en sag for sig, jeg er ikke klar over om det er målet at siruppen skal karamellisere, men grillen skal nok være ret varm da rejer som bekendt ikke kan tåle varme i længere tid uden at blive hårde i kødet.