/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Fondant.
Fra : Laika_pigen
Vist : 1316 gange
465 point
Dato : 12-08-09 19:50

Hvordan opbevare jeg det her på bedste måde?

http://www.kagebutikken.dk/product.asp?product=400

I køleskab, i luft tæt beholder/pose eller andet?

Hilsen Laika_Pigen.

 
 
Kommentar
Fra : Laika_pigen


Dato : 12-08-09 19:51

Altså efter åbning af det.

Kommentar
Fra : HelleBirgitte


Dato : 12-08-09 20:02

I en lufttæt pose, ned i en lufttæt beholder, derefter i køleskab eller fryser alt efter hvor længe det skal gemmes
http://www.kageportalen.dk/index.php?option=com_smf&Itemid=10095&topic=16931.0

Kender du forøvrigt disse sider
http://helt-i-kage.blogspot.com/
http://www.min-kage.blogspot.com/

Kommentar
Fra : katrinefrd


Dato : 12-08-09 21:34

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, veg. fedtstof, vand, fugtighedsbevarende Exx-xx fortykker etc.

Opbevar det i køleskab i lufttæt plastikpose. Sukkeret sker der ikke meget med, veg. fedtstof kan harskne, endeligt må det heller ikke kunne fordampe. Du skal ikke komme det i dybtfryseren, det kan risikere at skille.

Mvh.

Accepteret svar
Fra : HelleBirgitte

Modtaget 465 point
Dato : 13-08-09 06:26

Du kan godt fryse fondant, ihvertfald denne udgave!

fondanten kan holde en måneds tid i en plastikpose og i en dåse med tætsluttende låg, du kan også fryse fondanten i ca. 3 mdr.
http://sukkerkunst.dk/Fondant.html

Har du lyst til selv at lave fondant, så er her en opskrift fra samme side


1 bøtte pasteuriserede æggehvider (1½ æggehvide)/fondant
2 store spiseskefulde flydende glucose
evt. 10 dråber smagsessens eks kokos eller karamel
ca. 750 gram flormelis
1 lille teskefuld Tylose pulver, tylose kan købes hos her.

bland æggehvide og flydende glukose godt
tilsæt smagsessens hvis du ønsker det
flormelis tilsættes lidt efter lidt.

Når massen begynder at blive som en dej, hæld det ud på bordet og du ælter flormelis i til det ikke klistrer mere. Ælt til sidst tylose pulveret ind i massen.



Godkendelse af svar
Fra : Laika_pigen


Dato : 10-11-09 22:21

Tak for svaret HelleBirgitte.

Kommentar
Fra : HelleBirgitte


Dato : 11-11-09 04:38

Selv tak

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177415
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407849
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste