Da alle småkager er tilsat margarine, var det så ikke snart det nemmeste at lave hampsmør, så kan du vælge lige den småkage du har lyst til??
Hampsmør-
Hampsmør (luxus)
Det er nemt at lave sit eget hamp smør. Her er opskriften, som er beregnet til at blive brugt, som erstatning for alm. smør.
500 g. alm. smør
25-30 g. tørret skunk skud eller ca. 50g tørret (gode) potskud
Smelt smørret landsomt i en gryde. Sigt hampen omhyggeligt ned i gryden, og hold smøøret flydende i 20 min indtil smørret får en grønlig farve. Det må endelige ikke brænde på. -
Tag gryden af bluset og lad det stå og trække 1 time - Varm meget langsomt smørret op igen og hold smøret flydende i 30 minutter
Hæld gryden på skrå og pres så meget smør ud af bladmassen som muligt. Si smørret. Gem bladmassen.
Hæld smørret i en skål med låg og stil den i køleskabet. Når den er blevet kold - så del den op i 100g stykker og smid dem i fryseren
Hampesmør 2
Har man en masse gamle skud - trim/blade liggende så brug denne opskrift
500g smør
2-3-400g Pot/trim/blade
ca. 1 - 1 1/2 liter kold vand
Find en stor gryde og hæld vand og smør i - varm langsomt op mens du lidt efter lidt smider hampen i under omrøring
Hampen skal være dækket af vand - så hvis det er nødvendigt så hæld en sjat kold vand i
Lad smør/vand/hampen koge let op under omrøring - så skru ned på et lavt blus og lad det hele simmer i mindst 4 timer - kik forbi regelmæssigt løft på låget og rør rundt (må ikke koge)
Så hiver du låget af gryden og lader så meget som muligt af vandet dampe af - ned gennem en fin si og gem resterne til din chai -
Smørret smider du i en fryser - og tager frem til dine kager
Når man så får lyst til en stak pandekager eller et par cookies - så har man altid lidt smør Brug evt. bladmassen til din potchai eller lav
en kop te med mælk.
______________________________________________________________________
Hamp Smør3
Forberedelses tid: ca. 20 min
Tilberedelses tid: 24-36 timer
Ventetid efter kogetiden: 45 min
Ting du skal bruge: En stor gryde
Usaltet smør
Blender
Tupperware eller andre plastic bøtter
Opvaske eller bare gummi handsker
En meget fin hullet si
Og ja så kommer vi til vores dejlige ganja: tag 200 gram fint hakket grenede og 200 gram Usaltet smør, Du kan jo også vælge at bruge mere eller minder det kommer jo and på hvor meget du vil lave.
Ok nu sætter du den store gryde over et kogeblus på middel varme.
Skar smørret i minder stykker og smid det ned i gryden, bring smørret
Lidt i kog ikke bulder koge men bare lidt. Put nu dit ganja i blenderen,
Hak det godt (dette hjælper thc molekylerne med at komme ud i smørret)
Put så dit godt hakket ganja ned i gryden med det kogen smør, lig låget på gryden
Bring det nu lidt i kog mens du røger GODT!!! Rundt i det gør det i ca. 10 min.
Set så blusset ned på 1 og lad det stå i 24-36 timer med låget på. (røg rundt i smørret en gang imellem)
Lad smørret køle ned til lige over stue temperatur og tag så sien og pres smørret ned i plastic bøtterne.
Lig det i fryseren og tag det frem nå du vil bare en god kage. (note: vis du bruner smørret af nå du laver pandekager, bliver det lidt mere kraftigt
http://www.cannabis-opskrifter.webbyen.dk/vishjemmeside_privat.asp?mode=top_frame&id=604542&side=&webside=4090409