|
| Kommentar Fra : Krummen |
Dato : 16-02-09 01:20 |
| | |
|
Hvorfor i alverden vil du have dem som fra bageren ? hjemmebagt smager da meget bedre. Som andre skriver er der sikkert noget tilsætning i bagerens færdigblandinger. Men hvis det er den sprøde overflade du ønsker, så prøv at sætte en skål med vand ind i ovnen samtidig med bagningen, så bliver overfladen sprød.
| |
| Kommentar Fra : yesboss |
Dato : 01-03-09 09:17 |
|
hej gedestalden... nu er jeg kommet lidt længere end det med vandet i ovnen!!
ikke for noget, men jeg er blevet kritiseret for at annullere mine indlæg herpå KANDU, men det er som før skrevet ikke uden grund.
Hvis I læser mit spørgsmål og derefter svarene vil I tydeligt se, at der ikke er reele svar, som svarer konkret på spørgsmålet. Det er fint med de kommentarer jeg har fået, TAK FOR DEM, men der mangler bare lige det sidste.
Undskyld opkastet, men det skulle lige til.....
| |
| Kommentar Fra : burhenne |
Dato : 16-03-09 13:55 |
|
hej yesboss
du vil ikke få samme resultat som bageren, da han har en ovn der kan dampe brødet, men prøv at pensle dit brød/boller, med en blanding af vand og maizena (1dl. vand og 1 tsk. maizena) inden du bager det, det giver en lidt sprødere skorpe.
hilsen brian
| |
| Kommentar Fra : burhenne |
Dato : 17-03-09 10:47 |
|
hej igen
jeg glemte at skrive at vand og maizena skal koges. og prøv at drysse noget sesam, birkes osv. på det giver en god smag men som sagt resultatet bliver aldrig det samme
god fornøjelse
brian
| |
| Kommentar Fra : reneø |
Dato : 26-03-09 15:32 |
|
det er som burhenne skriver "damp" gør den store forskælv det er kun bagerens ovne som kan lave dem så sprøde( bagere sætter sine rundstykker ind i ovnen med masser af damp dvs at rundstykket bliver vådt og vil ikke danne en skorpe så hurtigt som i din ovn så bageren får en meget tynd"sprød" skorpe + at hans rundstykke bliver ved med at vokse i ovnen til skorpen har sat sig derfor er hans også større og mere luftig end dine.... hvorimod hjemme hos dig bliver skroben dannet næsten med des samme du smider det i ovnen dvs. du får en meget tyk skorpe og dit rundstykke vokser heller ikke så meget inde i ovnen da skorpen sætter sig hurtigt
rene
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|