|
| Forret til Nytår ? Fra : LottoM | Vist : 1164 gange 100 point Dato : 29-12-08 17:49 |
|
Hej
Nogen der har en super god ide til en forret til nytår. Den skal IKKE indholde nogen form for fisk....
| |
|
Pirogger med:
Feta - og spinatfyld
Høns i asparges
Skinke og ost
Skal retten være let eller tung?
Hvad er hovedretten og evt. desserten?
Hanne
| |
| Kommentar Fra : dova |
Dato : 29-12-08 18:16 |
| | |
|
Hvad er hovedretten og hvad er evt. dessert ?
Det er jo ikke helt lige meget, hvad man skal have bagefter....
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 29-12-08 18:23 |
|
Hej med dig.
jeg ville lave en gang capatio som jeg vil anrette på en salatbund.
Over det skal der en god olivenolie ..ristede pinjekerner feta ost og basilikum blade.
Giv et stykke godt brød til.
God fornøjelse og godt nytår.
V.H. Pia
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 29-12-08 18:29 |
| | |
| Kommentar Fra : dr_dem |
Dato : 29-12-08 18:42 |
| | |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 29-12-08 18:46 |
| | |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 29-12-08 18:49 |
|
Undskyld, nu ved jeg godt, hvad du mener.
God idé, altså med oksekød, da Lotto IKKE vil ha fisk.
Jeg havde netop i dag bestemt mig for at lave det med tun til nytårsaften
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 29-12-08 18:51 |
|
Men ellers gir jeg jer alle sammen ret.
Det er umuligt at komme med en godt forslag, når man ikke ved, hvad resten af menuen står på.
| |
|
Vi skal have:
Salat, parmaskinke og gorgonzola
Ingredienser:
*
Blandede salater, efter smag.
*
Pinjekerner.
*
Parmaskinke.
*
Friske pærer.
*
Friske dadler.
*
Gorgonzola.
*
Forårsløg.
Dressing:
*
Koldpresset jomfruolivenolie.
*
En god gammel balsamico.
*
Akaciehonning.
*
Salt og friskkværnet sort peber.
*
Salaterne plukkes i stykker og lægges på et fad.
Fremgangsmåde:
Pinjekernerne ristes gyldne på en tør pande. Parmaskinken steges i store stykker i en god olie, til de er gyldne og sprøde.Pærerne skæres i tynde både og blandes med salaten. Dadlerne skæres i mundrette stykker og fordeles ovenpå salaten sammen med små bidder af gorgonzola.
Drys salaten med finthakket forårsløg, ristede pinjekerner og den sprøde parmaskinke. Hæld dressingen over salaten og servér den med det samme.
| |
|
Citat jeg ville lave en gang capatio som jeg vil anrette på en salatbund.
Over det skal der en god olivenolie ..ristede pinjekerner feta ost og basilikum blade. |
| |
|
Citat jeg ville lave en gang capatio som jeg vil anrette på en salatbund.
Over det skal der en god olivenolie ..ristede pinjekerner feta ost og basilikum blade. |
feta ost lyder egentligt lidt mærkeligt, man plejer at bruge parmasan, men ideen er god, det smager fantastisk og er rafineret
| |
| Kommentar Fra : piaskov |
Dato : 31-12-08 10:19 |
|
Citat man plejer at bruge parmasan |
Jo du har ret men hos os er der nogen der ikke bryder sig om parmasan.
Der er en ost som hedder Primadonna , det skal være den der er pakket i rødlig indpakning, den er også dejlig til det.
Men smag og behag er jo forskellig,
| |
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 31-12-08 12:32 |
| | |
|
Hun har travlt med at lave forretten
| |
|
Næ, Sune, kaffen er blevet kold, du og personalet er gået hjem - for 117. gang siden......
| |
| Kommentar Fra : LottoM |
Dato : 09-01-09 17:36 |
|
vi fik bare en gang salat med rejer.
| |
|
Rejesalat (hører rejer ikke på en måde med til fisk?) eller rejecocktail?
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|