/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
SIOPAU
Fra : DADAY
Vist : 1097 gange
50 point
Dato : 28-10-08 16:01

Spørgsmålet er nok mest hendvendt til en som kender SIOPAU, som er en bolle med kød indeni, og så blir dampet i stedet for bagt.

Mit spørgsmål er: Hvordan får man dejen til at være hvid - det det har sikkert noget at gøre med hvad slags mel der bliver brugt tror jeg.
men hvilken. - de skulle gerne fremstå hvide efter de er blevet dampet.
Hilsen TG

 
 
Kommentar
Fra : vagnr


Dato : 28-10-08 17:08

Såvidt jeg kan se af de opskrifter jeg har fundet på siopao (siopau er walisisk, og selv om jeg har boet i Wales to år siger det mig ikke noget) bruges der helt almindeligt mel, se fx. http://www.mixph.com/2006/06/how-to-make-siopao.html

Lyder lækkert, men besværligt, god fornøjelse med det


Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177415
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407853
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste