/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Havkat, havtaske og pighvar
Fra : fjordglimt
Vist : 2093 gange
89 point
Dato : 05-03-03 09:58

Hej jeg vil godt høre om der er nogle der har nogle gode ideer og eller opskrifter til disse her 3 salgs fisk som jeg har fået.
Hilsen fjordglimt

 
 
Kommentar
Fra : bantam


Dato : 05-03-03 10:15

Hej fjordglimt






HAVKAT I INGEFÆR OG LIMESAUCE

Der anvendes :

140-180 g hvid fisk (havkat)
1 stk. agurk
4-5 skalotteløg
1-2 lime
salt og peber
Ingefær- og limesauce af :

50 g ingefær
4-5 lime
4 spsk. akaciehonning
fond fra fisken
1 tsk. smør
Fremgangsmåde :

1 : Agurken skæres i passende stykker og halveres. Kernerne fjernes og lægges i et ildfast fad. Agurken skæres derefter i stænger. De kommes ligeledes i fadet.

2 : Skalotteløgene skæres i grove ringe og kommes sammen med agurkerne, limesaft og salt og peber i fadet. Fisken skæres i passende stykker og lægges på. Krydder igen med salt og peber. Kom låg eller folie over og ind i ovnen ved 225 grader i ca. 20-25 minutter.

3 : Sauce : Ingefær renses og rives på de fine huller. Lime halveres, og saften presses ud over ingefæren i en gryde. Det koges op, og honning tilsættes og koger godt igennem. Pas på det ikke brænder på. Tilsæt fonden fra fisken, og smag til med salt og peber, monter med koldt smør.

Kilde : Den skaldede kok (TV4)

mvh
Bantam




Kommentar
Fra : bantam


Dato : 05-03-03 10:18

Havtaske og maste kartofler
Enkel og lækker opskrift


Nye kartofler
Havtaskefileter
Smør
Salt
Peber
Brøndkarse
Ekstra jomfruolivenolie
Balsamico-eddike

Kog nogle nye kartofler.

Skær havtaskefileterne i stykker på 200gr, krydr med salt og peber, og brun dem i smørret på en pande. Sæt panden i ovnen.

Hæld de kogte kartofler op i et dørslag og hak brøndkarsen

Kom kartoflerne tilbage i gryden og mos dem med en gaffel. Tilsæt en god portion ekstra jomfru-olivenolie, peber og brøndkarsen.

Når kartoflerne er rørt godt sammen tages havtasken ud af ovnen.

Skær fisken i tykke skiver og anret den sammen med kartoflerne på tallerkner.

Slut af med at hælde lidt ekstra jomfruolivenolie og et par dråber balsamico-eddike over. Tilsæt evt. lidt mere salt.

mvh
Bantam

Kommentar
Fra : bantam


Dato : 05-03-03 10:22

Se evt. denne meget specielle lækre opskrift på pighvar med muslingeravioli og basilikumcremesause

http://www.gourmetguiden.dk/opskrifter/opskrift/304/

mvh
Bantam

Kommentar
Fra : fjordglimt


Dato : 09-03-03 14:31

hej bantam tak for svaret men er der ikke flere opskrifter til disse fisk

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 06-04-03 09:47

Jeg har en masse. skal lige finde dem frem.
De fleste er spanske (spansk svigermor).
Du er velnok heldig; det er alle meget fine og dyre fisk.

frieda

Kommentar
Fra : fjordglimt


Dato : 12-04-03 14:25

Hej frieda
Ja jeg er heldig jeg kender en fisker og så får jeg mange forskellige fisk det er skønt for vi vil gerne have fisk, jeg håber at hører fra dig når du har nogle flere opskrifter.

Mvh fjordglimt

Kommentar
Fra : fjordglimt


Dato : 20-04-03 09:37

hej er der slet ikke nogen som har nogle opskrifter på disse fisk.

Mvh fjordglimt

Accepteret svar
Fra : food_life

Modtaget 89 point
Dato : 20-04-03 09:55

http://www.snerlen.dk/default.asp?page=menu&method=view&DocumentID=54

Her er masser af opskrifter på nogle af dine fisk.

MVH

Kommentar
Fra : gch123


Dato : 20-04-03 10:00


Hej
På denne side er der en masse fiske opskrifter
http://www.hoi.mobilixnet.dk/opskrift/menu-29fiskogskaldyr.htm
Mvh
GCH

Kommentar
Fra : fjordglimt


Dato : 20-04-03 10:07

Hej GCH

Tak for det det var skønt der var virkelig mange opskrifer som man kan bruge det vil jeg til at studerer noget bedre.

Mvh fjordglimt

Godkendelse af svar
Fra : fjordglimt


Dato : 20-04-03 10:08

Tak for svaret food_life.
                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177417
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407867
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste