Jamen så får du lige opskriften fra en prof.
Hjemmelavet pizza
Ingredienser:
Pizzadej:
225 g. mel
1 1/4 dl. vand
2 spsk. olie
25 g. smør
1 tsk. salt
5 g. gær (ca. en tiendedel af en pakke gær)
Tomatsovs:
1 ds. flåede tomater
1 spsk. olivenolie
1 knivspids salt
1 fed hvidløg
1/2 spsk. Oregano
4-5 blade frisk basilikum
Opskrift:
Dejen:
- Dejen skal hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur
og sættes derefter i køleskabet natten over.
Næste dag tages dejen ud af køleskabet, en halv
time før pizzaen skal laves.
Den lange hævetid er ikke højest nødvendigt - men giver det bedste resultat.
Tomatsovs:
Det hele kommes i en blender og køres indtil sovsen er jævn.
Fyld:
Ud over tomat-sovsen dækkes pizzaen med ost og fyld efter ønske.
Fremgangsmåde:
- Her er Pizza DK's bedste råd til en professionel pizza-bagning:
- Dejen skal rulles meget tyndt ud, for at bunden bliver lækker og sprød.
- Ovnen skal være meget varm, gerne 300 grader (alternativt ovnens max.-temperatur).
- Ovnen må ikke stå på varmluft.
- Pizzaen bages nederst i ovnen til den er gyldenbrun, ca. 6-8 minutter alt efter ovnens kvalitet og styrke.
God appetit fra Pizza.dk
http://www.p2n.dk/opskrift/29.php