|
|
Tja der er jo flere muligheder
Måske:
Honningdressing
3 spsk flydende honning
½ dl æbleeddike
1 dl olivenolie
1 tsk salt
ELLER måske:
Olie-eddike dressing:
Olivenolie
Balsamicoeddike
Stærk Dijonsennep
Honning
lidt Hvidløg
En fingernegl Ingefær
lime eller citron
evt. lidt juice
Eller:
En del Olie
1-2 spsk eddike
1 stor tsk Dijon-sennep
2-3 spsk sød fransk sennep
1 spsk acaciehonning
1-2 tsk sukker (smag til...)
Og et ordentlig pift græsk krydderimix fra Santa Maria
1-2 fed hvidløg
Fortynd den med postevand hvis den bliver for tyk.
Den må ikke smage grimt, og den må ikke være for "spids" af eddiken. Den må omvendt heller ikke være for sød...
Den sidste er rigtig god, fra:
http://weberguru.bsd03.dandomain.dk/forum/viewtopic.php?p=8194
| |
| Kommentar Fra : KathrineE |
Dato : 27-02-08 14:14 |
|
Du kan supernemt lave en lækker dressing ved at tage en spsk honning en spsk sennep og røre det godt sammen med olie indtil det har den rette konsistens. Så smager du til med enten citronsaft, eddike, appelsinsaft eller hvad der nu passer til din smag :) Lidt salt og peber
Ready to serve!
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 27-02-08 14:22 |
|
Ganske enkelt:
FIGEN-eddike
den er helt vidunderlig, men har en sødlig smag, så man kan ikke bruge den til alt.
Gør ellers, som du plejer:
figeneddike, olivenolie, salt, peber
man siger 1 eddike til 3 olie, men jeg kan personligt godt lide en større mængde eddike
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 27-02-08 17:27 |
|
Den enkle:
Olie, eddike og sød sennep (den gule)
Men der findes vel lige så mange opskrifter som kokke, man står også derhjemme og laver en perfekt, men kan så ikke huske bagefter hvad man puttede i.
| |
|
ja en rigtig god sød dressing er mormors den gamle dressing : eddike , sukker og fløde. den er ganske god
venlig hilsen chicapigen
| |
|
chicapigen det er lige den opskrift jeg manglede fik det som barn men kun ikke huske hvordan man lavede den
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 20-04-08 01:40 |
|
Nemlig, men brug mælk eller kaffefløde da eddiken kan få piskefløde til at blive temmelig tyk og svær at blande med salaten.
Og så bruger jeg selv lidt salt, 2-3 korn af det grove.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|