/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brød m. valnødder.
Fra : Loenfeldt
Vist : 855 gange
35 point
Dato : 18-02-03 20:12

Jeg søger en opskrift på noget godt brød m. valnødder.


 
 
Accepteret svar
Fra : Franksp

Modtaget 45 point
Dato : 18-02-03 20:29

Hej Loenfeldt

Her har du en opskrift jeg selv har prøvet. Den giver er dejligt brød, som smager rigtigs dejligt.

http://www.nerdbird.dk/recipes/valnoddebrod.html

Her har du en mere:

http://www.lisoe.dk/opskrifter/Brod/valnoddebrod.htm

Og så lige den sidste:

http://www.pip.dknet.dk/~chrhan/valnoed.html

Så har du også lidt at gå igang med.

Med venlig hilsen
Franksp

Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 18-02-03 23:00

hej Loenfeldt
Her er mit svar på brød med walnødder,men du kan jo selv variere ingredienserne


50-100 gr soltørrede tomater
1-2 peberfrugter
1-2 fed hvidløg
1 tsk salt
1/2 dl olivenolie
50 gr gær
2 1/2 dl vand
125 gr grahamsmel (ca 2 dl )
Ca 375 gr hvedemel ( ca 6 1/2 dl )
1 håndfuld waldnødder

Tilberedning
Skær tomaterne i stykker, befri peberfrugterne for kerner og del i mindre stykker. Kom tomaterne, peberfrugterne og hvidløg i en blender eller hak det hele meget fint.Bland det med olivenolien. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt peberfrugtblandingen, salt, walnødder og grahamsmel. Bland hvedemelet i lidt efter lidt, til dejen har en god konsistens. Ælt det hele godt.Hæver i 45 minutter. Form dejen til et langt brød og lad det efterhæve i ca 15-30 minutter. Snit brødet og pensl med vand. Bages på nederste rille i ovnen på 200 gr i ca 30 minutter.


mvh mcloud


Kommentar
Fra : Loenfeldt


Dato : 20-02-03 12:33

Tak. Dem vil jeg prøve.
Er de egnet til frysning ??
mvh Loenfeldt


Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 20-02-03 13:10

hej
Mit brød er fryse egnet da det er et brød der ikke er tørt fra starten
hilsen mcloud

Kommentar
Fra : Franksp


Dato : 20-02-03 15:22

Alle brød kan nedfryses, hvis det sker når de er friske. Selv rugbrød.

Med venlig hilsen
Franksp

Kommentar
Fra : Franksp


Dato : 04-03-03 23:41

Hej loenfeldt

Har du tænkt over, at du aldrig har lukket dit spørgsmål?
Bare en venlig ..........

Med venlig hilsen
Franksp

Kommentar
Fra : Loenfeldt


Dato : 05-03-03 10:22

UPS. TAk for påmindelsen.
mvh Loenfeldt

Godkendelse af svar
Fra : Loenfeldt


Dato : 05-03-03 10:24

Det er nogle lækre brød.
TAk for opskrifterne.
Loenfeldt

                        

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177429
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407950
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste