/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bagning af rugbrød
Fra : steenandreasen
Vist : 1915 gange
100 point
Dato : 28-10-07 10:49

Når jeg bager rugbrød falder de sammen.
Dejen står først 24 timer derefter hæve 8 timer i formene, der står de fint formene er fyldt fint op.
Derefter sætter jeg dem i en kold med varmluft på 170gr. i 1½ time, straks efter falder de lige så stille sammen på midten.
Hvad gør jeg forkert. vh. Steen A

 
 
Accepteret svar
Fra : transor

Modtaget 110 point
Dato : 28-10-07 11:32

Du skal varme dem hurtigt så de fikserer i den oppustede form.

Derfor forvarmer man en varmluftovn til max temperatur. Det er 250° på min.
Brødet først ind når temperaturen er max . Derefte sænkes til 175 ° og bager ca 70 minutter afhængig af formens størrelse.

Kommentar
Fra : fusses


Dato : 28-10-07 11:36

Hey

Kender ikke lige din opskrift men laver selv surdejsrugbrød det bliver til et på ca. 2kg

vores hæver "kun" i 4 timer i formen ikke for varmt (alm 18-20 grader) og bager ved 175 grader i 2 timer ... de falder aldrig sammen....

håber det kan hjælpe ellers må du lige skrive igen og du kan måske skrive din opskrift op her så er det måake lidt nemmere at kommentere det?

Forsat god søndag

Fusses

Kommentar
Fra : fusses


Dato : 28-10-07 11:37

ps: Vi bruger også den kolde ovn......

Godkendelse af svar
Fra : steenandreasen


Dato : 28-10-07 18:20

Tak for svaret transor.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177414
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407849
Brugere : 218876

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste