/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Frysning af æggeblommer
Fra : frieda
Vist : 8377 gange
100 point
Dato : 12-07-07 22:13

Er her nogen, der har erfaringer med at fryse æggeblommer?

Tvivler selv meget på det!

Men sagen er, at jeg vil lave Pavlova (marengs) af en forfærdelig masse æggehvider på lørdag og drager på ferie dagen efter; jeg har ikke tid til at lave is. Hvad gør jeg dog ved æggeblommerne?

 
 
Accepteret svar
Fra : Laika_pigen

Modtaget 110 point
Dato : 12-07-07 22:18

Fandt det her.

http://www.idenyt.dk/laeserideer.asp?show=13519

VH Laika_Pigen.

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 12-07-07 22:25

et gammelt råd siger kom mælk i og frys så kan det bruges til bagning - røræg - omelet - æggekage osv

Godkendelse af svar
Fra : frieda


Dato : 13-07-07 06:43

Tak for svaret Laika_pigen.
også til mirtk.

Det prøver jeg
frieda

Kommentar
Fra : missjosephine


Dato : 13-07-07 12:27

hej..jeg har altid frosne æggeblommer i fryseren og haft det i mange herrens år.....ligesom æggehvider...der sker intet ved det og de er ligeså gode som friske......specielt hvis man køber de der salmonellafri, som man jo ikke altis skal bruge allesammen af....fint at det kan fryses.....
ciao miss.j

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177429
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407947
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste