Monkey Business
Bund
150 g blødt smør
100 g melis
100 g hvid chokolade
6 g æggeblommer
6 g æggehvider
50 g finthakket basilikum
100 g mel
Smør og melis røres sammen, den smeltede chokolade og blommer tilsættes. Derpå vendes de piskede æggehvider i.
Melet sigtes, blandes med basilikum og vendes i massen.Det hele fordeles på en kantplade og afbages ved 210°Ci ca. 20 minutter.
Figen/banan gelé
1 ds figener
2 stk bananer
5 stk husblas
1/2 dl limesaft
1/4 dl Cherry Herring
Figener og bananer moses, hvorpå de passeres fint. Den smeltede husblas samt limesaft og Cherry Herring tilsættes.
Bananfromage
4 æggeblommer
75 g melis
50 g hvid chokolade
3 g bananer
5 g husblas
500 g fløde
Æggeblommer og melis piskes over vandbad. Den smeltede chokolade og de mosede bananer røres sammen med husblas. Flødeskum vendes i til sidst.
Fremgangsmåde.
Bundene udstikkes og sættes i ringene. Herpå lægges en bananskive, hvorpå geleen fordeles i de 25 forme. Bananfromage fyldes i og kagen afstryges. Afpyntes som vist på foto med tørrede bananer, figen, rød basilikum og hvid chokolade.