/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
friske/tørrede krydderier?
Fra : acilia
Vist : 579 gange
50 point
Dato : 08-06-07 16:31

Kære Alle
Jeg står og skal lave en marinade ud fra en opskrift hvor der er tilsat tørrede krydderier. Jeg bruger friske istedet.
Er der nogen der egentlig kender målestokken hvis der f.eks. står 1 tsk tørret oregano. Hvor meget ville I putte i hvis man brugte frisk istedet?
Kh og hurra solen skinner!

Acilia

 
 
Kommentar
Fra : valde.


Dato : 08-06-07 16:41

Herligt vejr
Jeg ved ikke meget om krydderier!
Men her er en der påstår at vide alt om krydderier!
http://www.killeenna.com/pages/pages.php?menu_id=16&id=16

Accepteret svar
Fra : frieda

Modtaget 50 point
Dato : 08-06-07 19:12

En go händfuld.

frieda

Kommentar
Fra : ziggy99


Dato : 08-06-07 23:13

Claus Mayer siger dobble up og det er vist Ok

Hvis der er tale om en marinade skal den bare have x 2 i køleskab, men tørrede krydderurter vil altid give en bedre smag, da kryddrier i tørret tilstand giver en mere koncentreret smag til olier og dressings

Godkendelse af svar
Fra : acilia


Dato : 09-06-07 20:32

1000 tak - det var en perfekt lage.

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 09-06-07 21:13


Super.

Ja, jeg foreträkker altsä ogsä friske krydderurter til marinader.

De var vel til de der läkre rejer?

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177429
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407948
Brugere : 218878

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste