Hej Jer.
Jeg forstod nu godt dit tip, Aase
Men jeg MÅ altså lige låne din tråd, til et enkelt spørgsmål til klumme:
Citat Gl . Havn (Arlashit) |
- den ost du nævner dér, Klumme - kan jeg mon være så heldig at det kan være navnet på den sindssygt gode stærke og velsmagende ost som jeg, for år tilbage, gladeligt tog ind på Jagtvejen/Kbh. og købte? Jeg kaldte den altid for 'Havnearbejderen' fordi jeg ikke kunne huske navnet på den og når jeg blev tilbudt at smage, så takkede jeg altid nej, med begrundelsen 'jeg skal jo ud og færdes blandt byens borgere'
Det ville være dejligt at få det rigtige navn på denne 'svend' da min gamle butik har skiftet ejer og jeg, desværre, in+kke har fundet husets favoritost nogle andre steder
Hmm...jeg må hellere lige lægge min 'opskrift' på en rigtig go' ostebørge som virkelig smaaager:
1. En skive rugbrød ristes i brødristeren TO gange
2. Nogle go'e tykke skiver 'Havnearbejderen' lægges på brødet
(husk at bruge engangshandsker
)
3. Der garneres med rå løg og masser af dem og så den gode hjemmelavede sky. Pynt evt. med et par skiver tomat...
4. Husk snapsen (som her hos os, hældes over ostemaden, dog ikke af mig, jeg foretrækker en cola men min husbonde elsker det
)
Aase - pænt tak for lån af din tråd! Jeg vil HELT sikkert afprøve dit råd med microbølgerne for ja - den gode 'Havnearbejder' smuldrer såmænd lige begyndelsen, jeg plejer at lave lidt sjov når jeg skal fabrikere ostemadder, jeg føljter efter osten når jeg pakker den ud af de uanede mængder af pergament og foliepapir som den, med Kjærlighed, er svøbt i - og ja, den løber og smuldrer som om den var betalt for det
(bvadr).
Jeg vil prøve at bede om 'Gl . Havn' næste gang jeg kommer på Nørrebro eller finde en anden velassorteret ostebod
Venlig hilsen Dorthe /som nu kom til at savle - æææv