/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pizza-bagning på kuglegrill
Fra : lottepigen30
Vist : 3100 gange
40 point
Dato : 03-05-07 20:06

Har lige købt en rund pizza-sten til min kugle-grill!

Er der nogen der har erfaringer og tips med at bage hjemmelavet pizza på den måde, for det var jo fint at høre - inden jeg går igang.

Hilsen Lottepigen30


 
 
Accepteret svar
Fra : Nordsted1

Modtaget 30 point
Dato : 03-05-07 20:32


Ingredienser
En Weber pizzasten, rund eller firkantet
Køb, hos din lokale pizzamand, 1 halvbagt pizzabund. Det letter forberedelserne. Hos vores betaler man 10 kr. / stk. Kan fryses.
Tomatsovs
! løg
1 pakke frokostskinke
1 lille pakke rejer
1 lille pakke tatar (okse)
1 pakke Chorizo pølse, gerne i skiver
Gorgonzola ost
Revet emmentaler ost
3 fed hvidløg
Olivenolie
Mel
Salt, peber og chilikrydderi
Fremgangsmåde:


Grillen:
Varm kullene i grillstarteren og spred dem ud den nederste rist
Læg pizzastenen på den øverste rist og varm den igennem ca. 15 minutter med låget på og begge spjæld åbne
Tilbehøret:
Hak skinken i strimler og fordel disse over pizzaen
Svits rejer let i en kasserolle med olie
Bland tatarkødet med salt, peber og chili - må gerne være godt krydret. Form kødet til små boller
Hvidløg skrælles og knuses og blandes i olivenolien
Drys mel på køkkenbordet og rul dejen ud
Tilføj tomatsaucen
Spred emmentaler osten over pizzaen
Læg chorizo'en over
Drys skinken, gorgonzola over
Afslut med skiver af bacon
Flyt pizzaen fra bordet til pizzastenen i grillen og bag den med låget på i ca. 10 minutter. Må ikke blive for branket.
Hæld lidt olivenolie med hvidløg over pizzaen
God appetit


herfra http://www.kildedalen.com/ny_side_107.htm

endnu flere http://www.google.dk/search?hl=da&q=pizza%2Bwebergrill&meta=

Kommentar
Fra : lottepigen30


Dato : 03-05-07 20:55

Ja, det lyder fint, men jeg har nu masser af opskrifter.

Jeg har hørt at nogle har haft problemer med at den ubagte pizza sætter sig fast på stenen, så den ikke er til at få af, når den er færdigbagt -og det er da surt hvis man er hunde-sulten!

Lottepigen30

Kommentar
Fra : pk2dk99


Dato : 03-05-07 22:00

hmmmmmmmmm. Men smag er ikke samme ....

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 03-05-07 22:15


Ja, jeg tror da også jeg lige skal ha en ostemad.

Kan man ikke smører lidt olie på stenen??

Godkendelse af svar
Fra : lottepigen30


Dato : 21-05-07 20:12

Tak for svaret Nordsted1.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177428
Tips : 31962
Nyheder : 719565
Indlæg : 6407944
Brugere : 218877

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste