|
| edamame bønner tilberedning? Fra : Misanthropy | Vist : 22079 gange 100 point Dato : 26-04-07 12:45 |
|
Jeg bestiller ALTID edamame bønner når jeg spiser sushi. Men idag prøvede jeg at købe en pose selv. Jeg kom dem i letsaltet kogene vand i 5-7 min, men de smager SLET ikke "kartoffelmos"-agtigt som dem jeg får på sushiresturanter - de smager bare.. lidt ala en jordslået smag? Tilbereder jeg dem forkert, eller???
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 26-04-07 13:39 |
|
Der blev i morges vist en opskrift med edamame bønner i Go' Morgen Danmark
Citat Kog bønnerne i to minutter i usaltet vand, si vandet fra og vend saltet i bønnerne. Hvis du bruger bønner i bælg, gør du således: Hæld de frosne bønner i letsaltet, kogende vand, lad vandet komme i kog igen og kog bønnerne i 3-4 minutter, de skal være sprøde indeni. Tjek, at de er 'al dente'. Hæld bønnerne i en sigte, bælg dem og vend dem sammen med saltet.
Bræk eller klip tangen i mindre stykker og rør dressingen sammen. Ved serveringen: Vend salatblade, evt. gulerodsstave og dressing sammen og drys med tangstrimler og evt. 7-spice eller chiliflager.
Edamame bønner: Hæld de frosne bønner i letsaltet, kogende vand, lad vandet komme i kog igen og kog dem 3-4 minutter, til de er sprøde indeni. Smag på dem, de skal være 'al dente'. Hæld dem i en sigte, vend saltet rundt i bønnerne og lad dem stå 5-10 minutter, til de er håndvarme. Server lune eller kolde med et lille drys salt.
Man spiser ikke bælgen, kun bønnerne, som "trækkes ud" af bælgen mellem tænderne. |
http://opskrifter.tv2.dk/article.php?id=3168291
| |
|
Også den opskrift jeg har forsøgt mig med, men smager slet ikke som det burde..
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|